Abone Ol

Fatih Altaylı’dan Buket Aydın açıklaması

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan ve Demirören Medya Grubu’ndan istifa ettiğini açıklayan Buket Aydın’ın Habertürk ile anlaştığı iddia edildi. Fatih Altaylı ise iddiaları yalanlayarak, “Aydın’ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk olmayacağını söyleyebilirim” dedi.

Fatih Altaylı’dan Buket Aydın açıklaması

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden ve ekranlara ne zaman döneceği merak edilen Buket Aydın, dün sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Aydın, paylaşımında “Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Kanal D’den istifa etmişti! Buket Aydın ekranlara dönüş tarihini açıkladı

HABERTÜRK İLE ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Medyaradar’ın haberine göre, Buket Aydın’ın yeni yayın döneminden itibaren Habertürk TV ekranlarında olacağı öne sürüldü. Aydın ile Habertürk yönetimi arasında ön görüşmelerin yapıldığı, kulis bilgilerine göre Buket Aydın’ın kanalın daimi sunuculuğu yerine daha önce CNN Türk ekranlarında yaptığı ’40’ benzeri bir programı yapması konusunda mutabakata varıldığı iddia edildi.

Yerine gelen isimden Buket Aydın’a sert eleştiri

FATİH ALTAYLI YALANLADI

Habertürk yazarı ve programcısı Fatih Altaylı, söz konusu iddiayı yalanlarken, “Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın’ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başka bir kanal olmayacağını söyleyebilirim. Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş” dedi.

Fatih Altaylı’dan Buket Aydın açıklaması - Resim: 1