Abone Ol

Altaylı o sözleri duyunca gülmekten konuşamadı!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Habertürk TV'de Teke Tek programına katılan MHP'li Celal Adan, AK Parti döneminde artan baskıları anlatırken, Fatih Altaylı'ya bakıp, "Seni de zaten spor yazarı yaptılar" dedi. Altaylı uzun süre gülmekten konuşamadı.

Altaylı o sözleri duyunca gülmekten konuşamadı!

Celal Adan, Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

Altaylı Öcalan'a idam cezasının MHP döneminde kaldırıldığı eleştirisini hatırlatınca, Adan "Bunlar AKP'nin yalanı. İyi ki sordunuz" dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

"Müslüman yalan söyler mi? Ama bunlar yaptı. Biz sizin yüreğinizi de biliyoruz. Bu iktidar döneminde sizi de spor yazarı yaptılar"

Bu sözleri duyan Fatih Altaylı gülmeye başladı.

Altaylı gülünce Celal Adan'ın da dikkati dağıldı sözlerini tekrarlamak zorunda kaldı.

Medyaya baskıların arttığı eleştirisini yapan Celal Adan'ın dediği gibi Fatih Altaylı son dönemde sadece spor ve otomobil yazıları yazıyor. Siyasete pekt karışmıyordu.

3. Havalimanıyla ilgili bir yazısı nedeniyle Erdoğan'ın şimşeklerini üstüne çeken Altaylı o günden sonra Genel Yayın Yönetmenliğini de bırakmıştı. Görevine yazar olarak devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. havalimanını eleştiren  Fatih Altaylı'ya, 'Hazımsızlık çok kötü. Oturdu mu bir daha halledemezler. Onun için bunların ani, acil operasyonlara ihtiyacı var" diye tepki göstermişti.y

MEDYAFARESİ.COM