Abone Ol

Facebook'ta seks itirafları olay oldu

Çek Cumhuriyeti'nde açılan bir Facebook sayfası, nimfomani (seks düşkünlüğü) hastası kadınların itiraflarına ev sahipliği yapıyor. Seks düşkünı kadınlar, bunun 'gerçek bir hastalık' olduğunu savunuyor.

Facebook'ta seks itirafları olay oldu

Mirror gazetesinde yer alan haberde, "Priznání nymfomanek" isimli Facebook sayfasında kadınların itiraflarını yazmaya davet edildiği belirtildi. İsmi açıklanmayan seks düşkünü kadınlar, cinsel deneyimlerini, itiraflarını ve baştan çıkarıcı özçekimlerini paylaşıyorlar.

Bir itirafta, "Bir erkeğin beni bağlamasına bayılıyorum. 20 yaşındayım ve günde 3 kez seks yapmaya ihtiyaç duyuyorum" sözleri yazıldı. Bir diğerinde ise, "Zengin erkeklerle yatıyorum, sonra onlardan şantajla para istiyorum" itirafı yapıldı. Öte yandan gerçek bir nimfomani hastası olan 32 yaşındaki Ludmila Koutnikova, bu sayfanın bir saçmalık olduğunu söyledi. Farklı pozisyonlarda sevişmek isteyen kızların nimfomani hastası olmadığını savunan Koutnikova, bunun gerçek bir hastalık olduğunu ve 16 yaşından beri psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Koutnikova'ya göre bu site gerçek nimfomani hastalarına hakaret ediyor ve kızların kendilerini mağdurdan çok fahişeymiş gibi göstermelerine sebep oluyor.