Abone Ol

Facebook'ta arkadaşlarınızı nasıl gizlersiniz?

Facebook'ta hiç kimsenin arkadaş listenizi görmesini istemiyorsanız bu adımları uygulayın.

Facebook'ta arkadaşlarınızı nasıl gizlersiniz?

Facebook'ta arkadaş listenizi gizlemek mi istiyorsunuz? Arkadaşlarınız dahil profilinize giren hiç kimsenin arkadaş listenizi görmesini istemiyorsanız az sonra anlatacağımız ayarı değiştirmeniz yeterli olacak ve bu ayarı yapmanızla birlikte artık Facebook'ta arkadaş listeniz gizlenmiş olacak.

Facebook'ta arkadaş listesinizi gizlemek istiyorsanız yapacağınız basit bir ayar var. Facebook'ta arkadaş gizleme olayını merak ediyorsanız yapacağınız basit bir ayar var. Facebook hesabınıza girdikten sonra, Profil bölümüne gelelim. burada yer alan Arkadaşlar kısmına tıklayın. Tıkladıktan sonra ”sağ üst köşede” yer alan ”Kalem” şekline tıklayın. alt seçeneklerde açılan işlemleri göreceksiniz.

Facebook'ta arkadaşlarınızı nasıl gizlersiniz? - Resim: 1

Burada yer alan "Sadece Ben” seçeneğine tıklarsanız eğer, artık Facebook üzerinde Arkadaşlarınızı sadece siz görebilirsiniz. Yani şifrenizi kullanarak, sizin profilinize girenlerden başka arkadaşlarınızı kimse göremez. bu nedenle de, gizli bir profil yapmış olursunuz.

Facebook'ta arkadaşlarınızı nasıl gizlersiniz? - Resim: 2

Bazı kişiler arkadaşlarının gözükmesini istemez. durum bu şekilde olduğundan, arkadaş çevreniz gözükmemesi için Arkadaşlarım yazan yere tıklamanız ve buradan da ”Sadece Ben” demeniz yeterli olacak. bu işlemden sonra artık sadece Arkadaş kısmını siz özel olarak görürsünüz. (Hürriyet)