Abone Ol

EYT, Dolar, Seçim... Astrolog Zeynep Turan'dan Ağustos Sonrası için Çarpıcı Yorumlar

Simge Fıstıkoğlu, youtube kanalına konuk ettiği astrolog Zeynep Turan ile 2022 Ağustos ayından sonra gökyüzünün olaylara etkilerini konuştu.

EYT, Dolar, Seçim... Astrolog Zeynep Turan'dan Ağustos Sonrası için Çarpıcı Yorumlar

Yılların su gibi geçmeye başlayacağını söyleyen astrolog Zeynep Turan, gelecek yıllarla birlikte son dakika haberleri yerine imece usulü bir döngüye girileceğini belirtiyor. EYT, gıda krizi, tarım, erken seçim, siyasi gelişmeler ve 2024 yılı ekim ayına kadar süreceğini söylediği Ukrayna-Rusya savaşı ile ilgili öngörülerini aktaran Zeynep Turan “tüm yaşananlara rağmen Türkiye gündeminde korkulacak bir olay yaşanmayacak” diyor.

Simge Fıstıkoğlu’nun ekonomi ve koronaya yönelik sorularını da yanıtlayan Zeynep Turan, 29 Ekim’e kadar belki doların parametresiyle baş edemeyeceğimizi söylerken, “ekonomik sınavlarımız devam edecek, denizlerimizdeki siyasi krizlerimiz olacak, Yunanistan ile ilişkilerimiz sıkıntılı olacak ama her bıçak sırtına yaklaşmamız denge olaylarını bozarken, daha gerçekçi kararlar almamıza neden olacak” diyor.

“Ağustos 2022 sonrası dönem 2023’ün fragmanı olacak” diyen Zeynep Turan'ın, ötekileşme, özgürlük, eğitim sistemi, mülteci krizi ve daha pek çok konuyu ele alacağı sohbeti ile burç yorumlarını Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalından izleyebilirsiniz.