Abone Ol

"Evliyim ama müsaitim!!!" Aldatmanın yeni parolası MBA nedir? İnanılmaz itiraflar!!!

Günümüzde çiftler özellikle de evli çiftler arasındaki aldatmalar gitgide çoğalıyor ve bu konuyla ilgili yeni trendler ortaya çıkıyor. Aldatma meselesine ilişkin en yeni parola MBA adını taşıyor.

"Evliyim ama müsaitim!!!" Aldatmanın yeni parolası MBA nedir? İnanılmaz...

Günümüzde çiftler özellikle de evli çiftler arasındaki aldatmalar gitgide çoğalıyor ve bu konuyla ilgili yeni trendler ortaya çıkıyor. Aldatma meselesine ilişkin en yeni parola MBA adını taşıyor. Ancak zannettiğinizin aksine bu MBA 'Mastır diplomam var' anlamına gelmiyor. İngilizce 'Married But Available'ın (Evliyim ama müsaitim) kısaltması niteliğini taşıyor.

Yeni medeni hal

Evli insanların yaşadıkları kaçamak ilişkilere artık MBA ismi veriliyor. Bu tanımlama tüm dünyada trend haline gelmiş durumda. Öyle ki internetteki yabancı arkadaşlık sitelerinde evli insanların bir kısmı kimlik bilgilerinin medeni durum hanesine bu kısaltmayı yazıyor. Türkiye'de ise özellikle finans sektöründe çalışanlar bunu kendi aralarında bir parola olarak kullanıyor. 'MBA' parolalı aldatmalara mekan hazırlayan 'www.evliyimamauygunum. com' adlı arkadaşlık sitesi ise büyük ilgi görüyor. Sitenin yöneticisi, "Site açıldıktan 48 saat sonra gelen üyelik başvuru sayısı 4 bin 850'ydi. Üyelikleri onaylamaya bile yetişemedik" diyor.

Bu fırsat kaçmaz

Sitenin üyelerinden gazeteci Ersin M. ise 9 yıllık evli ve üç çocuk babası olduğunu belirtiyor ve ekliyor: "Çocuğumun annesine 'Artık bana çekici gelmiyorsun' demek kolay değil. Eşim sosyal ortamıma ayak da uyduramıyor. Ben de partnerlerimi internetten seçiyorum. Eşim hamileyken internette bir kadından 'Fanteziye var mısın?' diye bir mesaj geldi. Birlikte olduk. Erkekliğimi yeniden keşfettim ve kendime 'Kesinlikle MBA'im' dedim. Çevremde böyle birçok arkadaşım var. Evli erkeklerin hepsi MBA'dir bence. Bu fırsatı değerlendirmeyen erkek görmedim hiç."

Vicdan azabı çekmiyorlar

Berrin (28 yaşında, sigortacı) 5 yıllık evliyim. MBA olduğumu evlendikten 3 ay sonra anladım. Nedeni; cinsellik, merak, macera. Vicdan azabı çekmiyorum. Evlenmeden önce bakireydim, seks yapamıyordum. Şimdi acısını çıkarıyorum.

Burak (37 yaşında, ithalatçı) 11 yıllık evliyim. MBA olma nedenim, macera. Her zaman MBA olmaya uygundum. İlk deneyimimi, evlendikten 6 ay sonra barda tanıştığım bir kadınla yaşadım. MBA, yaramaz çocuk olmak gibi...

Burcu (27 yaşında, mimar) 2 yıllık evliyim. MBA olma nedenim macera. Azgınımdır. Evlendiğimin ertesi günü patronumla beraber oldum. Eşimden daha iyiydi, devam ettim.

Uzmanlar ne diyor?

Kadınlar da yapıyor
Evlilik terapisti Psikiyatr Dr. Armağan Samancı, "Evli Türk erkeklerinin yüzde 30'u, kadınların yüzde 10'u MBA" diyor ve ekliyor: "Bu, yüzyılımızın problemi. Dürüstlük azalıyor. Değişimin en büyük müsebbibi ise televizyon"

Türk erkekleri böyle
'Aldatan Kadınlar Anlatıyor' kitabının yazarı Mehmet Coşkundeniz şöyle konuşuyor: "Türk erkeklerinin tamamı MBA'dir. Nedeni, erkeklerimizin cinsel açlık içinde büyümesi. Fazla partner değiştirmeden, toplumsal baskıyla evlenmiş erkek sayısı çok fazla."

Kaza risik çok fazla
Uzman Psikolog Serkan Özgün ise bir kişinin aldatılma riskinin İstanbul trafiğinde kaza yapma oranı kadar olduğunu belirtiyor: "Çok iyi araba kullansanız da, kaza riski her zaman var. Evlilikler için de aldatma riski bu kadar yaygındır. Hasar da bu kadar çok, zarar da bu kadar fazla."