Abone Ol

Evli Lise müdür yardımcısı kız öğrencisiyle arabada basıldı, bakın ne ceza aldı?

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde bulunan bir Lisenin Müdür Yardımcısı A.M okulda öğrenim gören bir kız öğrenci ile arabada yakalanmıştı. Kız öğrenciyle arabada basılan Okul Müdür yardımcısı görevden alındı!

Evli Lise müdür yardımcısı kız öğrencisiyle arabada basıldı, bakın ne ceza aldı?

Kız öğrencinin akrabaları müdür yardımcısının arabasını ilçedeki bir çay bahçesinin park halinde görünce içerisinde genç kızın olduğunu fark etmiş ve iddiaya göre durumu fark eden müdür yardımcısı öğrencisini arabadan atıp, genç kızın akrabasının ayağı ezmiş, arabasına çarpıp kaçmıştı.

Öğretmenler için adlı meslek sitesindeki bilgilere göre, Evli olan müdür yardımcısının, kız öğrencisiyle geçen yıldan bu yana ilişki yaşarken, eşini boşayıp genç kızla evlenmeyi vaat ettiği iddia edilmişti.

Olay sonrası genç kızın akrabaları müdür yardımcısı A.M’den şikayetçi olup, durumu okul müdürüne aktarmışlardı.

İddiaya göre Okul Müdürü Y., yardımcısını savunarak, karşı tarafın maddi kayıplarının karşılanacağını belirtmişti.

Durum üzerine Müdür Yardımcısı A.M genç kızın yakınları tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ve CİMER’e şikayet edilmiş ve şikayet sonrası hakkında soruşturma başlatılan A.M Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu tarafından meslekten ihraç edilmişti. 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi ise ailesi tarafından okuldan alınmıştı.

Yaşanan olay sonrası Lise Müdürü E.Y. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘görevi ihmal’den okul müdürlüğünden alınarak başka bir okulda öğretmen olarak görevlendirildi.

Okul Müdürü E.Y.  yerine vekaleten başka bir ismin getirildiği öğrenildi.