Abone Ol

Erdoğan'dan eve ekmek götüremiyoruz diyen esnafa: Çay iç..

Servisçi olduğunu belirten vatandaş Erdoğan'a, "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" dedi. "Bu bana çok abartılı geldi" yanıtını veren Erdoğan, "Keyif çayı bu. Bu çayı iç" diyerek çay dağıttı.

Erdoğan'dan eve ekmek götüremiyoruz diyen esnafa: Çay iç..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter hesabından, bugün toplu açılış töreni için Malatya'ya giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirdeki esnafla diyaloğunun görüntülerini paylaştı.

Ağbaba'nın paylaştığı görüntülerde Erdoğan, "Evimize ekmek götüremiyoruz" diyen bir esnafa, "Bu bana abartılı geldi" diye yanıt verdi. Vatandaşlara çay dağıtan Erdoğan, "Al bu keyif çayını iç" dedi.

Erdoğan törenden önce parti otobüsünden halka çeşitli hediyeler dağıttı. Bu sırada bir esnaf Erdoğan'a, "Evimize ekmek götüremiyoruz" dedi. Erdoğan da esnafa, "Bu bana abartılı geldi" diye yanıt verirken ardından çay vererek, "Keyif çayı bak, bu çayı iç" dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Ağbaba söz konusu videoyu hesabından paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu görüntüler bugün Malatya'da çekildi! Minibüsçüler ve servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dertlerini anlatıyor.
Esnaf: "Evimize ekmek götüremiyoruz!"
Erdoğan: "Bu laf bana abartı geldi. Al bu keyif çayını iç.

1789 Fransa'sından 2020 Türkiye'sine "Ekmek bulamıyorsan pasta ye" diyen Maria Antoinette'den "Ekmek bulamıyorsan keyif çayı iç" diyen Erdoğan’a..."