Abone Ol

Esra Erol Zuhal Topal'dan o ismi transfer etti

Esra Erol arasının bozuk olduğu Zuhal Topal'a bir gol daha atarak, bir ismi daha kendi programına transfer etti.

Esra Erol'dan Zuhal Topal'a bir gol daha

İzdivaç programları arasında trasfer yarışında Esra Erol kavgalı olduğu rakibi Zuhal Topal'a gol üstüne gol atıyor. Sevgi ve Çağrı'nın ardından bir yarışmacı daha Zuhal Topal'ı terkedip Esra Erol'a dönüş yaptı. Bu isim de Hanife ile yaşadığı aşkla hayli popüler olan damat adayı Umut Yılmaz oldu.

Umut Yılmaz, Esra Erol ikinci çocuğuna hamile olduğu dönemde onun programında yer alıyordu. Esra Erol'un hayli sevdiği damat adaylarından biri olan Umut Yılmaz, transfer teklifi alınca onu ezip Zuhal Topal'a gitmişti.

Umut Yılmaz , Zuhal Topal'ın izdivaç programında Hanife ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla popüler oldu. Umut ile Hanife'nin aşkı sonunda kanaldaki diğer izdivaç girişimleri gibi reyting şovuna dönüşmüştü.

BU KEZ ZUHAL TOPAL'A KAZIK ATTI
Hanife'den ayrılan Umut bu kez Zuhal Topal ve ekibine kazık attı. Yeni yayın döneminde Zuhal Topal'ın izdivaç programından ayrılan Umut, 'af dileyerek' Esra Erol'a dönüş yaptı.

Esra Erol Zuhal Topal'dan o ismi transfer etti - Resim: 1

ESRA EROL LAFINI YAPIŞTIRDI
Bir demet çiçekle af dileyerek dönüş yapan Umut, Esra Erol'dan fırçasını da yedi. Umut 'Şimdi benim için sattın geldin' diyecekler deyince Esra Erol 'Sen beni sattın' diyerek lafını yapıştırdı.

HANİFE DE Mİ GELİYOR?
Zuhal Topal'ın Umut ile yaşadığı aşkla popüler olan gelin adayı Hanife için de dedikodular dönüyor. İddialar arasında Hanife'nin de Zuhal Topal'ı terkedip Esra Erol'a gideceği yönünde. Hanife ve Umut, geçtiğimiz sezon bir birliktelik yaşamış, sonrasında ise anlaşamadıklarını açıklamışlardı. Uzun bir süre Umut’u etkilemek için çaba harcayan Hanife, Umut'tan ailesi ile tanıştıktan sonra ayrılmıştı.