Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerilim artıyor

Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Seyircinin merakla beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerilim artıyor

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın yaptığı başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı yılın en iddialı yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranlarının büyük ilgisine mazhar olan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü 15 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Atv'de.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağılır. Bu olay beraberinde bir savaşı getirecektir. Ünal kendine yöneltilen tehditleri Hızır'ı hedef göstererek başından savmaya alışkındır fakat bu kez geç kalır. Hızır Çakırbeyli ikinci kez Ünal Kaplan'dan gizli devletle masaya oturur. Viktor'la karşılıklı çıkarlar doğrultusunda uzlaşma sağlanması gerekmektedir ve Hızır'ın arkasında olan devlet bu sayede kontrolü tekrardan ele alabilecektir. Hızır'ın bu hamlesi güç kaybetmekte olan Ünal'ı yeni bir tehdidin altına sokar. Avukat Özgür'ün Yaren'le olan arkadaşlığını öğrenen Hızır, Nazlı'ya karşı tepkilidir. Nazlı kendini korumak ve aklamak adına Özgür'ü tehdit eder. Ailesinden uzakta bir başına kalan Meryem'in ise bu sırrı öğrenmesi an meselesidir.