Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanında yine aksiyon dolu sahneler gözler önüne serilecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken bu hafta yaşanacaklara dair bir ipucu bekleyen izleyiciler yeni fragmanı sorguluyor. Entrika dozu yüksek dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölüm finali şaşırtıcı bir şekilde bitmişti. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı ve yeni karakter hakkında bazı bilgiler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde Hızır, Ercüment'in hain olduğunu belirterek masada öldürdü. Fakat tüm bunlar olurken oyun içinde oyun yaşandı. Ercüment'in kardeşi Mert, tüm bildiklerini ve abisinin terör örgütlerine silah sattığını Hızır'a anlatmıştı. Bunları belge haline getiren Hızır'da Ercüment'i masada öldürdü.

Tüm bunlar yaşanırken, masanın dengeside bir hayli değişti. İki bölüm öncesinden beri belirtilen Avni karakteri diziye hızlı bir giriş yaparak CIA ile yaptığı iş birliği ile Hızır'ın üzerine planlar kurmaya başladı. Şimdi izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağını merak ediyorlar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. yeni bölüm fragmanı