Abone Ol

Yasak Aşk Yaşadığı Evli Politikacıyı Karısıyla Gören Manken Sevgili Daisa Garcia Dehşet Saçtı

Kritik bir seçime hazırlanan Brezilya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Yasak Aşk Yaşadığı Evli Politikacıyı Karısıyla Gören Manken Sevgili Daisa Garcia Dehşet Saçtı

Tarihinin belki de en kritik seçimlerine girmeye hazırlanan Brezilya’da şaşkınlık yaratan bir saldırı meydana geldi. Brezilya’da Cumhuriyetçiler Partisi’nden kongreye aday olan Saulo Batista bıçaklı saldırıya uğradı.

Fakat Batista’ya düzenlenen bu saldırının arkasından terör örgütleri ya da siyasetteki rakipleri çıkmadı. Evinde bıçaklı saldırıya uğrayan 40 yaşındaki Batista’yı bıçaklayan kişi genç siyasetçinin 29 yaşındaki kız arkadaşı Daisa Garcia oldu.

İki yıldır birlikte olduğu Garcia’dan ayrılma kararı alan ve eşiyle tekrar evliliğini düzeltmeye çalışan Batista’nın sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Garcia, eski sevgilisinin evinde şiddete maruz kaldığını ve kendisini savunduğunu söyledi.

Brezilya medyasına konuşan Garcia ise, kendisinin Batista’nın evinde saldırıya uğradığını söyledi. Garcia, “Olaydan birkaç saat önce Batista benden ayrılmak istediğini söyledi. Ben de eşyalarımı almak için evine gittim. Fakat orada Batista’yı ve eşini gördüm. Onlar bana saldırdı, saçımı çekti. Ben de bulduğum ilk obje ile onlara karşılık verdim” dedi.

Batista’nın kendisine, “Seçmenle bir araya geleceğim” dediğini fakat evde eşiyle birlikte görünce şaşkına döndüğünü de dile getirdi. Mato Grosso do Sul’da yaşanan olay sonrasında Batista hastaneye kaldırıldı. Yerel yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İki çocuk babası olan Batista ile eski sevgilisi arasında yaşanan kavgayı bina görevlilerinin ayırmayı başardığı da kayıtlara geçti.