Abone Ol

Esin Övet'ten çok konuşulacak Talat Bulut iddiası

Esin Övet Habertürk'teki köşesinde Talat Bulut ve taciz iddiaları hakkında yazdı. Övet yazısında Talat Bulut'a sahip çıkarak "Kalıbımı basarım yapmaz öyle bir şey" diyen Fatma Girik'i de eleştirdi.

Esin Övet'ten çok konuşulacak Talat Bulut iddiası

İşte Esin Övet'in o yazısı:

Talat Bulut olayı malum. “Yasak Elma” dizisi setinde Özge Ş.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla Talat Bulut’a dava açıldı. Günlerdir tartışılıyor. Talat Bulut, “Ben masumum” diyor. Ki zaten “Evet yaptım” demesi beklenemezdi.

Oyuncu arkadaşı Fatma Girik çıkıp “Kalıbımı basarım yapmaz öyle bir şey” dedi. Efendim siz siz olun başkalarının dürtüleri, hallenmeleri için kefil olmayın. Malum bu dürtüler insanlara yapmaması gereken şeyleri yaptırıverir. İnsan saniyesinde şeytana uyuverir. Allah korusun. Siz de boşu boşuna kefil olmuş olursunuz.

İşte pazartesi günü Fatma Girik’e bu konuda bir şeyler yazmıştım ki, hem sosyal medyadan tanımadığım birkaç hanımdan hem de çevremde tanıdığım, hatta şöhretli hanımlardan “Beni de zamanında taciz etti. Şöyle yaptı böyle yaptı” diye hikâyeler dinliyorum.

Ben de “E neden konuşmuyorsunuz. Anlatsanıza” dediğimde, “Yok şimdi olmaz, yapamayız. Malum Türkiye’de yaşıyoruz. İşimiz gücümüz oturmuş. Tamam ünlüyüm ama şimdi huzurumu bozamam” karşılığını veriyorlar.

Buyurun işte ne denebilir ki. Hiçbir şey. Yani başka sözüm yok hâkim bey. Konu artık yargıda.

(Esin Övet - Habetürk)