Abone Ol

"Eşimi yatakta iki kadınla birlikte yakaladım!!!" Güzin Abla'yı bile şaşırtan olay!

Her derde deva Hürriyet'in Güzin Abla'sına gelen ilginç okur mektuplarına bir yenisi eklendi. Bu kez kahramanımız bir kadın doktor. Eşi tarafından nasıl aldatıldığını anlatıyor! Güzin Abla ne tavsiye ediyor?

"Eşimi yatakta iki kadınla birlikte yakaladım!!!" Güzin Abla'yı bile...

Ben sınava hazırlanırken eşim beni aldattı

Merhaba, ben 29 yaşında, evli, ikiz çocukları olan bir doktor hanımım. Ailemi çok seviyorum ve neredeyse ailem için yaşıyorum. Yakında doçentlik sınavına gireceğim. Hayatım çok düzenli. Ama geçenlerde bir şok yaşadım.

Babam akciğer kanserinden öldü ve ben onun cenazesine Ankara'ya gittim. Orada beş gün kalacaktık. Eşimin işleri olduğundan üçüncü gün İstanbul'a döndü. Ben de fazla kalmayıp, ertesi gün döndüm.

Zile bastığımda kimse kapıyı açmadı. Ben de anahtarla girdim eve. Yatak odama girdiğimde eşimi iki kadınla birlikte yatakta çıplak buldum. Hemen dışarı kaçtım, çocuklarımı da alıp kardeşime gittim.

Belki de sınava hazırlandığımdan eşimi ihmal etmiş olabilirim diye düşünüyorum. Ama yanımda çocuklarımla birlikte, onu o halde görünce şok oldum. Artık o eve gitmek istemiyorum. Ama eşimi de hálá çok seviyorum. Onu affetsem mi diyorum. Ne yapabilirim, lütfen bana akıl ver.

RUMUZ: ASLI

Sevgili doktor kızım; sen doçent olmak için canını dişine takmış çalışıyorsun.

Bunu elbette hem kendin hem de ailen için yapıyorsun. Bu sırada eşini ihmal etmiş olsan ne olur? Bu bir mazeret mi? Onu affedebilmek için hafifletici neden arıyor gibisin. Ancak, diyelim ki onu bir süre ihmal etmişsin; bu ihaneti tam da babanı kaybettiğin acılı günlere mi denk getirmeliydi? Hadi diyelim sen yokken bir macera yaşamak istedi, uzun süredir ihmal de edilmişti; ama bu bir değil, iki kadınla olmak da nasıl bir şey? Pornografik filmler sanırım, erkeklerin ahlakını iyiden iyiye bozdu. Elbette sen eğitimli, akıllı bir insansın, kendi kararlarını kendin verebilirsin. Ama affedeceksen bile, kendine bir süre tanı. Hemen kabullenmiş görünme ki, yarın öbür gün aynısını rahatlıkla tekrarlamasın