Abone Ol

Eser West kimdir?

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Eser West hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasında Eser West, Gönüllüler takımında mücadele ediyor.

Eser West kimdir?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2017'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların en sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan Eser West, ada hayatına nasıl uyum sağlayacağı ve performansı oldukça merak ediliyordu. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 41 oyunda 19 galibiyeti olan Eser West hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

ESER WEST KİMDİR?

Survivor’ın tanıtım fragmanında ‘Herkes çok iddialı ama ben konuşmayı sevmiyorum.” Sözleriyle kendisi için eylemlerin önemli olduğunu vurgulayan Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West, Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. Survivor 2017 yarışmacısı Eser, 1.75 boyunda ve 80 kilo ağırlığında.

ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer aldı. 1.75 boyunda olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift, halk oyuyla birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti.