Abone Ol

Ertem Şener ve Nihat Doğan birbirine girdi!

Şarkıcı Nihat Doğan, Beyaz Futbol programında kendisini hedef alan Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ile sosyal medyada birbirine girdi.

Ertem Şener ve Nihat Doğan birbirine girdi!

Özgecan Aslan cinayeti sonrasındaki sözleri nedeniyle Galatasaray’dan atılan Nihat Doğan, açtığı davayı kazanarak kulüp üyeliğine geri döndü.

Karar sonrası Şarkıcı Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti dönemi Beyaz Futbol programında kendisini hedef alan Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ile sosyal medyada birbirine girdi.

Ertem Şener ile Nihat Doğan’ın kavgası
Nihat Doğan attığı tweette “Ahmet Çakar Rasim Ozan ve Ertem Şener sizi unuttum sanmayın.Allahım Şahit olsun ki Er veya geç sizinle de hesabımı göreceğim. Hukuken” ifadelerini kullanması üzerine Ertem Şener kendi hesabından bir cevap yayınladı.

İşte Ertem Şener’in Nihat Doğan’a cevabı:
“Nihat Doğan !!! Beni kimse ile karıştırma sen benim etimin sert olduğunu herkesten iyi bilirsin !!! Konuşmaların da yazdıkların da Ettiğin küfürler de kayıtlarımda saklı! Delikanlılıktan söz ediyorsun delikanlı Adam buradan yazmaz açar konuşur , ben aradım cevap vermedin. bu arada bana yazdığın dm ve telde söylediğin kayıtlarda montaj yok haberin olsun tertemiz bekliyor kardeş Bir kere yazdın sustum ikinci kez yazdın artık ben susmam! Burası survivor değil”

(Amkspor)