Abone Ol

Erol Mütercimler: 2023'te Tayyip Bey Yok!

"Erken seçim görüyorum" diye konuşan Erol Mütercimler, "Artık Türk siyasal yaşamında AKP diye bir parti yoktur. 2023'te de Tayyip bey yok! Bu görünüyor" yorumunda bulundu.

Erol Mütercimler: 2023'te Tayyip Bey Yok!

Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nin konuğu olan Erol Mütercimler, "Erken seçim görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"2023'e kalmayacağını görüyorum seçimin. Dolayısıyla yeni üretime ihtiyaç var. Bu yeni üretim ihtiyacı bu gruplarla yapılacak bir iş değil artık." diyen Mütercimler şöyle devam etti:

Artık Türk siyasal yaşamında AKP diye bir parti yoktur. 2023'te de Tayyip bey yok! Bu görünüyor. Kaldı ki Süleyman Soylu meselesi nedeniyle AKP'nin kendi içinde de çok büyük rahatsızlık var. Berat Albayrak'ın tavırları, çekişmeler, kavgalar büyük rahatsızlıklar var. 20 yılın sonunda Tayyip beyin kendisi halktan koptu.

Artık iktidarın kaybedilmemesi için ekranlara çıkarılacak olan yeni yüzlere şiddetle ihtiyaçları var iktidarın. Çünkü iktidarı kaybetmek istemiyorlar. Hukuk işleyecek çünkü... Artık savcıların yetkisi yok, başsavcıya verildi her şey.

Bir aşiret devleti görüntüsü çiziyoruz. Kokain trafiği nedeniyle dünyada tuhaf karikatürler çiziliyor.