Abone Ol

Erkenci Kuş 34. yeni bölüm fragmanında Can Sanem’i dağa kaçırıyor

Erkenci Kuş 34. yeni bölüm fragman | önizleme yayınlandı. Yeni bölüm önizlemesinde Can, Sanem'i dağa kaçırıyor. Erkenci Kuş dizisi son bölümde ise; Can ile Sanem’in arası düzelmek yerine daha da kötüleşiyor. Yiğit ve Polen aralarında aşılmaz dağları daha da yükseltiyor.

Erkenci Kuş 34. yeni bölüm fragmanında Can Sanem’i dağa kaçırıyor

Kıskançlık yarışı art arda gelen hamlelerle daha da büyüyor. Sonunda tüm bunlara dayanamayan Can, Sanem’in hiç beklemediği bir hamle yapıyor. İşte son bölümde yaşananlar ve 33. Bölüm izleme linki..

Erkenci Kuş 34. yeni bölüm fragmanı | önizleme yayında. Erkenci Kuş 33. son bölümü ile bu akşam Star TV'de yayınlandı. Son bölümde Sanem ile Can buzhaneden sonra daha da öfke ile birbirlerine saldırıyorlar. Aralarındaki inatlaşma kıskançlık yarışına dönüşüyor.

Can, Polen ile Sanem de Yiğit ile yakınlaşıyor. Baş başa iken onlardan uzak kalmaya çalışsalar da birbirlerini görünce tavırları tamamen değişiyor. Bu kavga ne zaman bitecek diye bekleyenler sonunda Can'ın Sanem'i kaçırması ile rahat bir nefes alıyor.

Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokatlan, Berat Yenilmez, Cihan Ercan ve Anıl Çelik gibi isimlerin bulunduğu Erkenci Kuş son bölümde başka neler oldu?

Ajanstakilerin Sanem ile Can'ı birleştirmek için yaptıkları işe yaramıyor. Buzhanede kalan Sanem ile Can'ın arasındaki gerginlik daha da artıyor. Sanem, Leyla ile dertleşiyor. Can ise Emre'ye kızıyor. Her ikisi de öfke patlamaları yaşıyor.


‘CAN MI O DA KİM?'

Sanem, Can ile artık ilgilenmediğini iddia ediyor. Yeni tarzı ile ajansta ilgi odağı oluyor. Cey Cey Can'ı etkilemek istediğinin farkında olsa da Sanem eşyalarını toplamaya geldiğini söylüyor. Sanem, Can'dan etkilenmediğini söylese de bakışlarını üzerinden alamıyor. Can ise ilgilenmiyormuş gibi yapıyor.

KISKANDIRMA YARIŞI

Sanem ile Can arasında bu sefer de kıskandırma yarışı başlıyor. Sanem Yiğit'i, Can da Polen'i kullanır. Bu yarış kıskançlığı daha da arttırır. Sanem Polen'e, Can da Yiğit'e iyice sinir olmaya başlar. Sanem, Leyla'ya onları baş başa gördükçe kafayı yiyecek gibi olduğunu anlatıyor. Can da Emre'ye Yiğit'i döveceğini söylüyor. Ve nasıl döveceğinin detaylarını da ballandıra ballandıra anlatıyor. Yemek kursunda bu dörtlü karşılaşınca işler iyice çığırında çıkıyor. Kıskandırma çabaları tavan yapıyor. Pırıl ve Yiğit de bu durumu kullanıyor. Yemek yaparken Can'a yaklaşmaya çalışan Polen, Sanem'in üzerine su dökmesi ile bir şok daha yaşıyor.

CAN, SANEM'İ KAÇIRIYOR

Sanem ve Can inatlaşmaya devam etseler de diğer yandan birbirlerine de yaklaşmaktan geri kalamıyorlar. Sanem ve Can aynı gece birbirlerini aynı anda arıyorlar ama meşgul çalınca acaba kiminle konuşuyorlar diye sinirleniyorlar. Ve buu inatlaşmalara daha fazla dayanamayan Can çözümü Sanem'i kaçırmakta buluyor.