Abone Ol

Erkek hemşire, ölmüş hastanın yanında mastürbasyon yaptı

İngiltere'nin Swindon şehrinde bulunan bir hastanede görev yapan erkek hemşire Helder Silva, ölmüş bir hastanın başında kadın hemşireyi taciz etmeye kalktı. Hemşirenin karşı koyması üzerine erkek hemşire ölen kişinin başında mastürbasyon yaptı.

Erkek hemşire, ölmüş hastanın yanında mastürbasyon yaptı

İğrenç olay İngiltere'de bir hastanede meydana geldi. Erkek hemşirenin ardı ardına tacizde bulunduğu kadın hemşire, dehşete düşüren detayları bir bir polise anlattı.

Odaya girdiğimizde Silva, kapıyı kapatıp beni taciz etmeye başladı. Ben karşı koyunca da kendisi ile oynayıp mastürbasyon yapmaya başladı.

Aynı hemşire başka bir gün, Silva ile görev yaptığı servisin katında bulunan çamaşır odasında bulunduğu sırada Silva'nın odaya gelip kendisini sıkıştırdığını, cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yaptıktan sonra spermli havluyu kendisine fırlattığını söyledi.

Hakkında 24 cinsel taciz suçundan soruşturma açılan Silva'nın diğer meslektaşları Silva'nın sürekli kendilerine cinsel organının fotoğrafını yolladığını söylediler. 12 ay görevden uzaklaştırılan Silva, kendisine gönderilen mahkeme belgelerini açmadığını Portekiz'de bir hastanede çalışmaya başladığını ve çok mutlu olduğunu söyleyerek duruşmalara katılmayacağını söyledi.