Abone Ol

Eren Hacısalihoğlu'nun Sevgilisinin Tuğba Tatlıcı Olduğu Ortaya Çıktı

Eren Hacısalihoğlu’nun Çeşme’de birlikte görüntülendiği sevgilisinin merhum iş insanı Şeyhmus Tatlıcı’nın torunu Tuğba Tatlıcı olduğu ortaya çıktı.

Eren Hacısalihoğlu'nun Sevgilisinin Tuğba Tatlıcı Olduğu Ortaya Çıktı

İkilinin yaz başında ortak tanıdıkları aracılığıyla tanıştığı ve arkadaşlıklarının kısa sürede aşka dönüştüğü öğrenildi. Eren Hacısalihoğlu geçen yıl şarkıcı Alya ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.

Eren Hacısalihoğlu'nun Sevgilisinin Tuğba Tatlıcı Olduğu Ortaya Çıktı - Resim: 1

Fuat Çağdaş/ Hürriyet

Eren Hacısalihoğlu Kimdir?

5 Haziran 1986 senesinde Trabzon’da dünyaya gelen başarılı ve yakışıklı oyuncu Eren Hacısalihoğlu Trabzon’lu olmasına rağmen çocukluğu Ankara’da geçmiştir. Çocukluğundan bu yana hep oyuncu olmak isteyen Eren Hacısalihoğlu’nun boyu 1.80’dir. Renkli gözleri ile dikkat çeken ve genç kızların beğenisini kazanan Eren Hacısalihoğlu İnşaat Mühendisliği’nin kazanmasına rağmen bölümü yarıda bırakmış. Ertesi sene konservatuar sınavlarına hazırlanan Eren Hacısalihoğlu bu hedefini hemen gerçekleştirmiştir. Babası inşaat sektöründe çalışır ve onun da bu alanda çalışmasını istemiştir; fakat Eren Hacısalihoğlu hayallerinin peşinden gitmeyi tercih etmiştir.

Mavi Kelebekler dizisi ile televizyon dizisi sektörüne dahil olan oyuncu Benim İçin Üzülme adlı diziyle kendini gösterdi. Bir Karadeniz dizisi olduğu için bu projeye kolay adapte olmuştur.