Abone Ol

Erdoğan’ın TRT canlı yayını ne kadar Reyting aldı?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Binali Yıldırım'la birlikte Dolmabahçe Sarayı'ndan canlı yayınlanan bir programa katıldı.İstanbul'un ilçe adaylarının da yer aldığı program reytinglerde kaçıncı oldu?

Erdoğan’ın TRT canlı yayını ne kadar Reyting aldı?

İşte reyting sonuçları...

29 Mart tarihli reyting sonuçları açıklandı ve reyting sonuçlarına göre dün ekranlarda en çok izlenen dizi ve programlar belli oldu.

Total raporunda Hercai dizisi ilk sırada yer aldı, Arka Sokaklar ikinci olurken, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın İstanbul ilçe adaylarıyla beraber katıldığı ve TRT ortak yayınıyla yapılan canlı program ise yalnızca ABC sıralamasında 9. olabildi. AB ve TOTAL sıralamalarında ilk 10’a giremedi.

Hercai, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Kızım, Gülperi dizileri reyting sonuçlarında yer aldıkları sıralamalarla dikkat çekti.

Hercai ve Arka Sokaklar’ın üst sıralarda yer aldığı listede dizilerin arasında kendine yer bulan program Fatih Portakal ile Fox Ana Haber oldu.

Ana Haberlerde FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.

29 MART TOTAL REYTİNG RAPORU

Erdoğan’ın TRT canlı yayını ne kadar Reyting aldı? - Resim: 1

29 MART AB REYTİNG RAPORU

Erdoğan’ın TRT canlı yayını ne kadar Reyting aldı? - Resim: 2

29 MART ABC REYTİNG RAPORU

Erdoğan’ın TRT canlı yayını ne kadar Reyting aldı? - Resim: 3