Abone Ol

Erdoğan'ın Kuzeni Cengiz Er'den Ersoy Dede'ye: Devletin Televizyonunda Ana Haber Sunamazsın!

Gazeteci Cengiz Er, dün akşam televizyon yayınına katılan Veyis Ateş için "Veyis Ateş kaybetti ve bir süreliğine de olsa ekranlardan çekildiğini açıklamış oldu" demişti. Er, aynı çağrıyı Ersoy Dede için yaptı.

Erdoğan'ın Kuzeni Cengiz Er'den Yeni Paylaşım: Ana Haber Sunamazsın!

Gazeteci Cengiz Er, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TRT Ana Haber Bülteni'ni sunan Ersoy Dede'ye çağrıda bulundu.

Erdoğan'ın Kuzeni Cengiz Er'den Ersoy Dede'ye: Devletin Televizyonunda Ana Haber Sunamazsın! - Resim: 1Erdoğan'ın Kuzeni Cengiz Er'den Bomba Açıklama: Sıra Ersoy Dede'de

Cengiz Er, "Veyis Ateş kaybetti ve bir süreliğine de olsa ekranlardan çekildiğini açıklamış oldu. Diğerleri de bir an önce aynı şeyi yapmalıdır. Öncelik sırasını da hem Sedat Peker’e övgüler düzen, hem de SBK’nın PR’ını yapan Ersoy Dede’ye veriyorum. TRT Ana Haber’den hemen çekilmelidir." ifadelerinin kullanmıştı.

Paylaşımın çok sayıda etkileşim alması sonrası Cengizer, "Sıradan, herkesin aklından geçen bir çağrıyı dile getirdiğim için gündem olmuşum. Ersoy Dede'ye 'Bu saatten sonra devletin televizyonunda ana haber sunamazsın' diyorum arkadaşlar. Hepsi bu. Gerisi beni zerre kadar ilgilendirmiyor." dedi.

Erdoğan'ın Kuzeni Cengiz Er'den Ersoy Dede'ye: Devletin Televizyonunda Ana Haber Sunamazsın! - Resim: 2