Abone Ol

Erdoğan'ın hatırlamadığı eski dostu konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, katıldığı televizyon programındaki “Saadet İstanbul’da aday çıkarmıyor” açıklamasına Saadet Partisi'nin adayı Necdet Gökçınar’dan yanıt geldi.

Erdoğan'ın hatırlamadığı eski dostu konuştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, katıldığı televizyon programındaki “Saadet İstanbul’da aday çıkarmıyor” açıklamasına Saadet Partisi'nin adayı Necdet Gökçınar’dan yanıt geldi.

Milli Gazete’den Furkan Erten’e konuşan Saadet’in İBB adayı Necdet Gökçınar, “Kendisi belediye başkan adayı gibi çalıştığı için epey yoğun. Böyle yoğun olduğu için de etrafındakiler de uyarmamışlardır. Yoksa Sayın Erdoğan, eski arkadaşını bu kadar unutmuş olamaz” dedi.

“SAYIN ERDOĞAN, ESKİ ARKADAŞINI BU KADAR UNUTMUŞ OLAMAZ”

Necdet Gökçınar, “Sayın Cumhurbaşkanı Refah Partisi’nde benim il başkanımdı. Uzun zaman beraber çalıştık, beni tanır. Onlar gömleği çıkarıp ayrılar, biz gömleğimizle Saadet Partimizde devam ediyoruz. Bu açıklamayı bilerek yapacağını sanmıyorum. Kendisi belediye başkan adayı gibi çalıştığı için epey yoğun. Böyle yoğun olduğu için etrafındakiler de uyarmamışlardır. Yoksa Sayın Erdoğan, eski arkadaşını bu kadar unutmuş olamaz” ifadelerini kullandı.

“CANLA, BAŞLA, GÖMLEĞİMLE SAADET PARTİSİ’NDEYİM”

“Sizin aracılığınızla tekrardan Cumhurbaşkanı’na ve halkımıza hatırlatmış olalım” diyen Gökçınar, “Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski dostluğumuza dayanarak diyorum ki: Ben Necdet Gökçınar, Saadet Partisi İstanbul büyükşehir belediye başkan adayıyım. Kendimi hatırlatma, gösterme, ispatlama çabasına girmeyeceğim. Ben canla, başla, gömleğimle Saadet Partisi’ndeyim. Yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.