Abone Ol

Aydın Ünal: Eski Fetöcü eski PKK'lı fırıldak güruh Erdoğan’ı savunuyoruz maskesiyle pislik saçıyor

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, son dönemde televizyon ekranlarında tartışmalı ifadeler kullanan kişilere yönelik AKP’ye "trol" uyarılarında bulundu.

Eski Fetöcüler Erdoğan’ı savunuyoruz maskesiyle pislik saçıyor

İktidara yakın Ülke TV’de Esra Elönü'nün sunduğu “Arafta Sorular” programında tartışma yaratan ifadeler kullanıldı.

Programda siyasetin gündemindeki darbe iddiaları konuşulurken, konuk Sevda Noyan, “Ya bak 15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yani yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim” dedi.

Tartışma yaratan sözlerin ardından iktidara yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan’ın “Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz, idam edeceğiz diyorsunuz. Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan'ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede” dediği gündeme geldi. Bu açıklamalar AKP’lilerin de tepkisini çekti.

AYDIN ÜNAL UYARDI: BUNLAR İLAÇ DEĞİL, ZEHİR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, AKP’ye uyarılarda bulundu.

AKP’li Aydın Ünal, “Eski Fetöcü, eski PKK’lı, eski azılı Erdoğan karşıtı, aklı, ahlakı kıt fırıldak bir güruh, “Erdoğan’ı savunuyoruz” maskesiyle ortalığa pislik saçıyor, AK Parti ve Erdoğan’a büyük zarar veriyorlar. Bunlar ilaç değil, zehir! Bunlarla arasına mesafe koymayan kaybetmeye mahkumdur” mesajını yayımladı.

Aydın Ünal: Eski Fetöcü eski PKK'lı fırıldak güruh Erdoğan’ı savunuyoruz maskesiyle pislik saçıyor - Resim: 1