Abone Ol

Erdoğan'ın eski danışmanı: İktidar medyasına inanmayan düşman ilan ediliyor

Karar yazarı Akif Beki, iktidara yakın medyanın her dediğine inanmayan, her müjdesine çığlık çığlığa sevinmeyenlerin "Türkiye düşmanı" ilan edildiğini belirterek, AKP'nin çıkarıyla Türkiye'nin kaderini bir görmeyen yerli ve milli sayılmıyor'' ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın eski danışmanı: İktidar medyasına inanmayan düşman ilan ediliyor

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, iktidara yakın medyanın her dediğine inanmayan, her müjdesine çığlık çığlığa sevinmeyenlerin "Türkiye düşmanı" ilan edildiğini belirterek, "Şüpheyle yaklaşmayana, sorgulamayana muhalefet mi denir?

AKP'nin çıkarıyla Türkiye'nin kaderini bir görmeyen yerli ve milli sayılmıyor. E kapatıp AKP'ye mi katılsın muhalefet? Ayrı parti kurmanın alemi ne!" diye yazdı.

Akif Beki, "Hain kime benzer söyleyeyim mi?" başlıklı yazısında, "Ama illa milletin içinde gayri milli arayacaksa medya amigolarına baksın.

Çünkü kendisi gibi inanmayanlara hain deme hakkını kendinde gören, ya ne dediğini bilmiyordur. Ya da bölücülük projesi için devşirilmiş bir hain gidi haindir. Maşanın, dış güç uşağının önde gideni, Türkiye düşmanının ta kendisidir." ifadelerini kullandı.

Yazının devamı için TIKLAYIN