Abone Ol

Erdoğan'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

Yusufeli Barajı'nın açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Vatandaşlarımızın rahat rahat sokağa çıkmasının yolunu açtık. Ama maske ve mesafe buna çok dikkat edeceğiz" dedi.

Erdoğan'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın açılış töreninde konuştu.

Barajın Türkiye ekonomisine yıllık 1,5 milyar lira katkı sağlayacağını ifade eden Erdoğan, "Bu dağların arasında böyle bir eserin yapılmış olması bunu Türk mühendislerinin işçilerini yapmış olması bizim için ayrı bir övünç kaynağıdır" dedi.

"Ülkemizi hizmet siyasetinde yarışılan bir iklime taşıdık. Çanakkale'de dünyanın en büyüklerinden biri olarak köprümüzün kulesinin son blogunu yerleştirdik. GAP'ın en büyük projelerinden Ilısu Barajı'nı tamamlamak da bize nasip oldu" diye konuşan Erdoğan, ayrıca şunları kaydetti:

"Yassıada'yı demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak hizmete sunduk. Ankara'da 10 millet bahçesinin açılışını gerçekleştirdik. Bugün de Yusufeli Barajı'nın açılışını yaşıyoruz. Türkiye kutlu yürüyüşüne ara vermemiştir."

"Vatandaşlarımızın rahat rahat sokağa çıkmasının yolunu açtık"
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını kaldıran Erdoğan, konuya ilişkin olarak burada gerçekleştirdiği konuşmada da açıklamalarda bulundu.

"Ekonominin çarkları yeniden tam güç dönmeye başladı" diyen Erdoğan, "Hayatı hızla her alanda normal ritmine kavuşturuyoruz. Onun için cumartesi pazar günlerini kısıtlama noktasında serbest olarak ilan ettik. Vatandaşlarımızın rahat rahat sokağa çıkmasının yolunu açtık. Ama maske ve mesafe buna çok dikkat edeceğiz" diye konuştu.