Abone Ol

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun İddiasına Yanıt: Bakanım Ağzının Payını Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına yanıt verdi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun İhale İddiasına Yanıt

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale belgesini göstererek "6 milyar TL çeteye peşkeş çekiliyor" açıklamasına ilişkin olarak,"Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel şekilde ağzının payını verdi" dedi.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok; icraat, icraat icraat. Öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel şekilde ağzının payını verdi. Adam kendine göre öyle bir taktik yapıyor ki, ben 22.00'de TV'ye çıkacağım, o da 22.00'de kendisine ait bir YouTube'u var, millete sesleniyor. Güya Cumhurbaşkanı'nı susturacak. Seviyesi yok ki seviyesine inelim!

Benim için seviye millettir. Milletin seviyesine de inilmez, çıkılır. Biz Cumhurdan icazeti aldık. AK Part, MHP, BBP olarak Cumhur İttifakı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ana muhalefet ne yapıyor, doğalgazın bir haftalık ömrü var diyor. Siz ne zaman doğru konuşacaksınız ya? Elhamdülillah bizim böyle bir sıkıntımız yok, doğalgazımız var. Biz tüm tedbirlerimizi alıyoruz, biz AK Partiyiz.

Ayrıntılar geliyor...