Abone Ol

Erdoğan İmamoğlu'nu hedef aldı: İBB Başkanı Diyarbakır'da kimlerle neyi görüşüyor?

Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada ''İBB başkanı Diyarbakır’da kimlerle neyi konuşuyor. Teröre bulaşmış kişilerle el ele'' dedi.

İBB Başkanı Diyarbakır'da kimlerle neyi görüşüyor?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, Konya metrosunun yapımına başlanacağını belirterek, Eylül ayında ihale yapılacağını söyledi.

Konya'daki pancar üretiminde kullanılan nişasta bazlı şeker oranıdaki düşüşe de değinen Erdoğan, "Pancar üretimi Konya'nın en önemli gelir kaynaklarından biri. Nişasta bazlı şeker oranını yüzde 5'e düşürmüştük. Bu yılın sonunda oranı yüzde 2 buçuğa kadar indiriyoruz. Çiftçilerimize 1 buçuk milyon ton ilave pancar kotası sağladık. Pancar üretiminde yüzde 10 bin artış bekliyoruz. Pancar alım fiyatını da bu yıl için ton başına 235 liradan 300 liraya yükseltiyoruz. Nasıl iyi mi? Hayırlı olsun." dedi.

CHP'Lİ BELEDİYELERDEKİ İŞTEN ÇIKARMALAR

Erdoğan şöyle devam etti:

25 yıldır bu ülkede yepyeni bir belediyecilik inşa ediyoruz. Her şey gibi hizmet de nasip işidir. Aynı zamanda niyet işidir. Nasibimizde bulunmuyorsa, niyetiniz de yoksa, seçim de kazansanız hizmet yapamazsınız. Son seçim kampanyası dönemi boyunca CHP'li belediye başkan adayları ve genel başkanları her konuda attılar, tuttular.

Ulaşımdan internete her şeyi bedava yapmaktan, belediyelerden işçi çıkartmayana kadar vermedik söz bırakmadılar. Bay Kemal "Kazandığımız belediyelerden kimseyi işten çıkartmayacağız" demediler mi? Şimdi ne oldu? Bütün bunlar karşısında bizim de yapacaklarımız var.

İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI

İstanbul'u sel götürüyor Başkan ortada yok. Karşımızda hiçbir konuda verdiği sözün arkasında duramayan bir parti ve ekibi bulunuyor. Kardeşlerim böylece ne sözün, ne belgenin hatta ne de namus üzerine edilen yeminlerin bunların gözünde hükmü olmadığını gördük. Bunun adı milleti kandırmaktır.

Sözlerini tuttukları konular da var. Mesela, bölücü örgütün güdümündeki partiye verdikleri sözleri harfiyen yerine getiriyorlar. İşte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Diyarbakır'da. Kimlerle, neyi konuşuyor. Bakıyorsunuz, teröre bulaşmış olanlarla el ele. Onlara, "Biz sizlerle beraberiz" diyor.

Bölücü terör örgütü nedeniyle görevlerinden alınan belediye başkanlarına destek veriyorlar. Terör örgütüne tavır koyamayandan belediye başkanı olmaz, siyasetçi hiç olmaz.