Abone Ol

Erdoğan'a araba arkası yazıyla ilginç tepki!

İstanbullu bir vatandaş, arabasının arka camına yazdığı yazı ile Erdoğan'a bakın nasıl seslendi?

Erdoğan'a araba arkası yazıyla ilginç tepki!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bizde ayrım yok, bölücülük yok, bölgesel milliyetçilik yok, etnik milliyetçilik yok, dinsel milliyetçilik de yok. Kimse bizim karşımıza Kürtlükle, Türklükle çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız” demesine tepkiler sürüyor.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Mardin’deki konuşmasına “Aynı sözleri Rize’de söyleyemezsin” diyerek, “Kim kime diyebilir ki, ‘Ben senin milliyetçilik anlayışını ayaklarımın altına alıyorum’ Kimsin sen Allah aşkına, bu ülkenin yurtseverlik anlayışını ayaklar altına alıyorsun Sandığa giderken ‘Ben her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım’ diyen adamı unutmayın. Bunu söyleyen kişiyi unutmayın.” ifadeleriyle tepki göstermişti. Erdoğan’ın bu sözleri siyasilerden büyük tepki toplarken, bir tepki de vatandaştan geldi.

ARABA ARKASI YAZISIYLA CEVAP

İstanbul’da yaşayan sürücü, Erdoğan’ın sözlerine araba arkası yazısıyla cevap verdi. Arabasının camına ‘Benim Atalarım Çanakkale’de MİLLETİ ve MİLLİYETİ için ŞEHİT düştü. Onun için ben MİLLİYETÇİLİĞİ ayaklarım altına değil BAŞIMIN ÜZERİNE KOYUYORUM.” yazan sürücü çevredekilerin dikkatini çekerken, vatandaşlar aracın fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmediler. SÖZCÜ