Abone Ol

Erdoğan saman değil demişti! Saman taşıyan gemi görüntülendi

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, geçtiğimiz günlerde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki 'saman ithalatı' tartışmasını hatırlatarak, İzmir Aliağa'ya saman balyaları taşıyan gemiden görüntüler paylaştı.

Erdoğan saman değil demişti! Saman taşıyan gemi görüntülendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Üyesi İlhami Özcan Aygun, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "İsviçre'den saman ithal ediyorlar" sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "saman değil hububat kapçığı" yanıt vermesi üzerine, 11 Şubat’ta İzmir Aliağa limanına saman balyaları taşıyan gemiden görüntüler paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Saman ithal ediyorlar" sözlerinin yalan olduğunu ifade etmişti.

Erdoğan saman değil demişti! Saman taşıyan gemi görüntülendi - Resim: 1Erdoğan saman ithal edilmiyor demişti: İşte yurtdışından trenle getirilen samanlar

Görüntüleri paylaşarak Tarım ve Orman Bakanlığı'na seslenen Aygun, "İşte Cumhurbaşkanının yok dediği ithal samanlar. 11 Şubat 'ta İzmır Aliağa'ya yanaşıyor" dedi.

İşte o video...