Abone Ol

Erdoğan: Ne yazık ki Saadet'in başındakiler de Hayır diyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Hüsnü Bozkurt'un sözleri nedeniyle tepki gösterdiği Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz iddiaları için de "Elinde dosya varsa açıkla. 16 Nisan'dan sonra işine yaramaz" dedi

Erdoğan: Ne yazık ki Saadet'in başındakiler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de toplu açılış törenine katıldı. Burada halka hitap Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"HAVALİMANI 2021 SONUNDA TAMAMLANACAK"

Rize ve Artvin'e destek verecek havalimanımızın tüm hazırlıkları yapıldı, ihale bitti. Birazdan temelini atıyoruz. TBMM Başkanımız, Ulaştırma Bakanımız, milletvekillerimiz oradalar. Buradan birlikte temel atma törenini izleyeceğiz. Havalimanımızı en geç 2021 sonunda tamamlayacağız. Havalimanı ile birlikte Rize'de turizmde, ticarette yeni bir dönem başlıyor.

"DİNAMİK BİR PARLAMENTO İSTİYORUZ"

Gençlerimizin parlamentoya girmeleri en doğal hakkı. Fatih'in torunları onun arkasından giderek niçin parlamentoya girmesin. Dinamik bir parlamento istiyoruz, genç bir parlamento istiyoruz.

"MİLLETİN İRADESİNE GEM VURULMAZ"

Sizlerin desteğiyle, hainlerin tuzaklarını başlarına geçirmeye devam edeceğiz. Artık şunu bütün dünya biliyor. Bu milletin iradesine gem vurulmaz. Bu millet sadece rükuda eğilir, secdede diz çöker, başka kimsenin önünde boyun eğmez.

Üç beş Avrupalı faşistin, üç beş kendini bilmezin bu ülkenin onurunu, gururunu incitmesine asla rıza göstermeyiz.  Bazı liderler istisna ama Avrupalı liderlere sözüm var. Sizler Türk milletini sindiremeyeceksiniz. Avrupa'daki kardeşlerimiz oradaki sandıkları patlatacak. Avrupalı kardeşlerime sesleniyorum, iyi gidiyorsunuz. Geçen seçime göre daha fazla oy kullanıldı. Faşizmi uygulayanların torunlarına gereken cevabı verin.

"(KILIÇDAROĞLU) O SAATTE KAÇIYORDU"

Ben Yeşilköy'de milletimle beraber oldum, ama o saatte birileri kaçıyordu. Bakırköy'de ilçe başkanının evine gitmiş.

7 Ağustos'ta çağırdığımda kendi gelmedi, çevresinin baskısıyla geldi. Bunlarda yalan çok ama yürek yok.

Ne yazık ki Saadet'in başındaki bazı takım da hayır diyor.

Ana muhalefetin bir vekili evet diyenleri denize dökmekle tehdit ediyor. Haddini bil. Sen kimi denize döküyorsun sana adım attırmazlar adım. Sen bu milleti ne zannediyorsun. Sen ne biçim genel başkansın sen bu milletvekiline bu lafları ettikten sonra nasıl ağzının payını vermezsin.

15 Temmuz kontrollü darbeymiş. Elinde dosya varsa açıkla. 16 Nisan'dan sonra işine yaramaz. Şimdi açıkla.