Abone Ol

Erdoğan kabineyi topluyor: Yeni yasaklar yolda

Erdoğan başkanlığında Koronavirüs gündemiyle pazartesi günü toplanacak olan Kabinede artan Koronavirüs vakaları masaya yatırılırken, geçen hafta alınan tedbirlerin etkisi de değerlendirilecek.

Erdoğan kabineyi topluyor: Yeni yasaklar yolda

Kritik toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son değerlendirmelerini bir sunum ile kabineye aktaracak. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun tavsiyelerini de sunacak. Toplantıdan yeni kararlar çıkmasına kesin gözü ile bakılırken, Erdoğan toplantı sonrası açıklama yapacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, pazartesi Cumhurbaşkanlığı Kabinesine başkanlık edecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son kabine toplantısında alınan tedbirlerin sahaya yansıması ve ilave tedbirlerle ilgili sunum yapacak. Kabine toplantısından Koronavirüs'le mücadele için ek tedbirlerin çıkması bekleniyor.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınacak ek tedbirleri açıklaması bekleniyor.

Kabine toplantısında ayrıca ekonomi, hukuk ve demokrasi alanlarında reform amacıyla atılabilecek adımlar da görüşülecek. Ekonomideki son gelişmelerin yanı sıra başta Libya, Doğu Akdeniz, Karabağ ve Suriye meseleleri olmak üzere dış politikadaki gelişmeler de ele alınacak.