Abone Ol

Erdoğan ile Koca Arasında Aşı Gerilimi

Korkusuz gazetesi yazarı Ümit Zileli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Koca arasında gerilim yaşandığını yazdı. Zileli, kabine revizyonun kapıda olduğunu ifade etti.

Erdoğan ile Koca Arasında Aşı Gerilimi

Ümit Zileli, Korkusuz gazetesindeki bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasında aşı gerilimi yaşandığını ifade etti.

ERDOĞAN, KOCA'YA FENA ÇIKIŞTI

Aşı tedariği konusunda farklı açıklamalar yapıldığını ifade eden Ümit Zileli, "Fahrettin Bey Amca her gün yeni bir masal anlatıyor, millet çıldırıyor, hayat devam ediyordu! Nasıl olsa ahalinin ne dediğinin pek önemi yoktu; bağırırlar, haykırırlar sonunda susarlardı! Ancak sahneye AKP’li Cumhurbaşkanı çıkıverdi! Fahrettin Bey Amca’ya fena çıkışarak şöyle dedi: 'Aşı tedariğinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum!..' " değerlendirmesinde bulundu.

KABİNE REVİZYONU MU GELİYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasında yaşanan gerilim sonrası bakanlıkta değişim olabileceğini ifade eden Korkusuz gazetesi yazarı Ümit Zileli, "Bi tek Fahrettin Bey Amca için üzüldüm; bu açıklamalardan sonra o koltukta nasıl oturacak? Amaan benim de dert ettiğim şeye bakın, nasıl olsa gelene de gidene de Cumhurbaşkanı karar veriyor, “gel” diyor geliyor, “git” diyor, gidiyor…" yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın