Abone Ol

Erdoğan Farkında Olmadan Mansur Yavaş'ın Reklamını Yaptı: O Yapar

Etlik Şehir Hastanesi açılışında kurdele kesimi sırasında bir vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yolların yapılmasını talep etti. Erdoğan, vatandaşın bu talebine "Bir dur bir dur. Onu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar" sözleriyle karşılık verdi.

Erdoğan Farkında Olmadan Mansur Yavaş'ın Reklamını Yaptı: O Yapar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışında konuştu. Konuşmasının ardından kurdele kesimine geçen Erdoğan'la hastanenin yollarının yapılmasını isteyen bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

"MERAK ETME ULAŞTIRMA BAKANIMIZ YAPAR"

Erdoğan, "Bu hastane bu noktaya geldi ama natamam. Peki buranın eksiği ne?" dedi. Kabalıktan yükselen bir ses, yolların yapılmasını talep etti. O anlarda duraksayan Erdoğan, "Bir dur, bir dur. Onu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar. Merak etme onu da Ulaştırma Bakanı'mız yapacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, "Şimdi burada çevre düzenlemesi konusunda eksiğimiz var. Nedir o? Yeşillik, yeşillik... Fidanlar, ağaçlar dikilmiş. Bir de bunu yeşilliklerle güçlendirirsek tadına doyum olmaz." diyerek devam etti. Erdoğan sonrasında ise kurdele kesmek için yanında hazır bulunan yüklenici firmanın sahibinden, çevre düzenlemesine dair eksikliklerin hemen tamamlanması için söz aldı.