Abone Ol

Erdoğan Dillerini Koparırız İfadesinden Çok Pişman

CHP'li Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sezen Aksu'ya yönelik olduğu düşünülen "Dillerini kopartırız" ifadesinden çok pişman olduğunu iddia etti.

Erdoğan Dillerini Koparırız İfadesinden Çok Pişman

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, şarkıcı ve söz yazarı Sezen Aksu'ya yönelik olduğu düşünülen "Dillerini kopartırız" ifadesinden çok pişman olduğunu söyledi.

Cumhuriyet’e konuşan CHP’li Altay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, iktidarın son dönemdeki politikasını eleştirdi.

AKP’nin üst yönetiminde İstanbul’u kaybetmenin “hazımsızlığı” olduğunu söyleyen Altay, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İstanbul’u alan Türkiye’yi alır” sözünü hatırlatarak, “Korku bacayı sardı” diye konuştu.

Erdoğan’ın geçen cuma namazı sırasında Sezen Aksu’ya yönelik olduğu düşünülen “Dillerini koparırız” ifadesinden çok pişman olduğunu söyleyen Altay, “Buradan çark etmeyi denedi. Gazetelere televizyonlara haberler gitti, bunu yayınlamayın dendi ama iş işten geçti. Ok yaydan çıktı. Böyle büyük bir mahcubiyet var” dedi.