Abone Ol

Erdoğan CHP'li Belediyelere Çattı: Sular Akmıyor

Mersin’de Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyeler hakkında, "Millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Artık illerde sular akmıyor sular." ifadesinde bulundu.

Erdoğan CHP'li Belediyelere Çattı: Sular Akmıyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Muhalefetin gündeminde bühtan engellemek, takoz olmak var, onların gündeminde ötekileştirmek, ülkeyi germek var" dedi.

AKP Mersin İl Danışma toplantısında konuşan Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Son günlerde yaşananlar muhalefetin Türkiye'nin bekası, esenliği, refahı gibi bir derdi olmadığını göstermiştir. Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz kurduk, bunların bırakın ülkeyi belediyelerini dahi yönetme becerilerinin olmadığına şahit olduk. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa altında ezildiler. Millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getirmeyen bir beceriksizlikle muhatabız.

İnsan aklını kullanarak yanlışı doğrudan, kötüyü iyiden, zulmu adaletten ayırma kabiliyeti ile donatılmıştır. Yanlışı varsa düzeltmek her bireyin yapması gereken asgari görevdir. Ama karşımızdakilerde ne böyle bir dert ne de hatalarıyla yüzleşecek bir erdem görüyoruz. Onları bitmez tükenmez kayıkçı kavgalarıyla baş başa bırakıp işimize bakıyoruz.

Onlar anlasa da anlamasa da biz Türkiye'yi büyütmeye, insanımızın refahını ve huzurunu artırmaya çalışıyoruz. Onlar destek verse de vermese de biz ülkemizin itibarını yükseltmeye, Türkiye'yi dünyanın güçlü bir ülkesi yapmaya devam ediyoruz.

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim mücadelemiz ülkemizi aydınlık yarına taşıma mücadelesi... Bizim tüm çabamız milletimizin birlik beraberliğini kardeşliğini korumak ve güçlendirmek içindir.

Ayrıntılar geliyor...