Abone Ol

Erdoğan açıkladı: 4 günlük sokağa çıkma yasağı

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.. Sokağa çıkma yasağı 4 gün olarak uygulanacak.

Erdoğan açıkladı: 4 günlük sokağa çıkma yasağı

Son dakika haberi... İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları

"Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması salgının kontrolünde büyük fayda sağladı. Bu yüzden bu uygulamayı tarım, sağlık, gıda hizmetleriyle aksatmayacak şekilde bir süre daha devam ettireceğiz.

23-24-25-26 Nisan tarihleri arasındaysa günlük hayata etkisini en az düzeyde tutacak şekilde 31 ilimizde sokağa çıkma sınırlandırılması yapmayı planlıyoruz. 22 Nisan akşamı yine 00.00'dan itibaren 24-25 ve 26Nisan 00.00'a kadar bu devam edecek. 26'sında 24.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı kısıtlaması sona erecek.

Bununla ilgili ayrıntılar İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kesintisiz hizmet veren fırıncı, sucu, gazete bayileri, medya mensubu başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Amacımız önlemleri en titiz şekilde uygulayarak ülkemizin Ramazan Bayramı sonunda normal seviyeye dönecek şekilde indirmiş olmaktır. Bazı adımları bayram öncesi atmaya başlayabiliriz. Tüm sektörlerin hazırlıklarını buna göre yapmasında fayda görüyoruz."