Abone Ol

Erdal Özyağcılar ile Beyazıt Öztürk hangi reklam filmi için kamera karşısında?

Reklam filmi nerede çekildi? Beyazıt Öztürk ve Erdal Özyağcılar filmde hangi karakterleri canlandırdı? Filmi hangi ekip çekti?

Erdal Özyağcılar ile Beyazıt Öztürk hangi reklam filmi için kamera...

DenizBank'ın yeni kampanya yüzleri olan Erdal Özyağcılar ile Beyazıt Öztürk, reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Maldivler'de yapılan çekimlerde Özyağcılar, Robinson Crusoe, Beyazıt Öztürk ise Cuma karakterine büründü.
10 gün süren reklam çekimlerinin fotoğraflarını Serkan Şedele çekerken, filmin yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak yaptı. 21 ayrı hikayenin anlatıldığı reklam kampanyasının ilk bölümünün misafir oyuncularından Eda Taşpınar yine "ikoncan", Deniz Akkaya ise bonus kızı olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Erdal Özyağcılar, Beyazıt Öztürk, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya ve Haydar Dümen'in rol aldığı "DenizBank" reklam filmlerinin çekimleri, geçen hafta Maldivler'de yapıldı. Bu serinin kampanya fotoğraflarını çeken Serkan Şedele, kamera arkasında yaşananları çok özel fotoğraflarla birlikte Kelebek'le paylaştı.

Reklam kampanyasının fotoğraflarını siz çektiniz ve 10 gündür Maldivler'desiniz. Ekiple bir araya geliş hikâyenizden başlayalım...
- Kampanya, Güzel Sanatlar Reklam Ajansı'nın bir projesi. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaptı. Ömer Faruk ve ajansın çalışmak istediği fotoğrafçı da ben olmuşum.
Bundan bir önceki işiniz de Kevin Costner'ın rol aldığı Türk Hava Yolları reklam kampanyasıydı. Peş peşe iyi projelerde yer almanızın sebebi sizce nedir?
- Çünkü çok ılımlı, sevecen birisiyim. İletişimim doğru. Kimseye problem çıkarmam, aksine çözüm üretirim.

MALDİVLER'E ASLAN SÜTÜ SOKMAYA ÇALIŞTIK

Peki... Bu reklam kampanyasının çekimlerinde neler yaşandı?
- Maldiv, çok güzel bir yer ancak çok zorlu bir çalışma oldu. Bir ıssız adada, her şeyi dışarıdan sağlamak gerçekten güç. Ama Ömer Faruk'un Böcek Yapım'ı bu anlamda mükemmel çalıştı. Her şey eksiksizdi. Kuş sütü bile vardı.
Kuş sütü mü?
- Kuş sütü derken, aslan sütü mü desek acaba? (Gülüyor) Ama Erdal Ağabey havaalanından içeriye sokamadı aslan sütlerini.
Kim, nasıl bir karakterle yer aldı çekimlerde?
- Erdal Özyağcılar, Robinson... Adaya düşmüş ve kaçmak için yollar arıyor. Cuma'yı ise Beyaz canlandırıyor. Robinson ile Cuma karşılaşıyor ve hikâye başlıyor. Haydar Dümen, Deniz ile Eda'yı taşıyan kaptan, dümenci rolünde. Deniz Akkaya bonus kızı. Eda Taşpınar ise yine ikoncan. Bence yılın reklam kampanyası.

DENİZ İKİ ŞİŞE SERUMLA KENDİNE GELDİ

Haydar Dümen neler yaptı, cinsel sorunlara girildi mi sette?
- Haydar Ağabey, sıcağa dayanamadı. İkinci gün gitmek istedi. Aslında, "Haydar Bey, bizim şöyle bir sorunumuz var, bunu nasıl çözebiliriz?" diye yanına gitmeye birçok kez niyetlendik, ama onun sıcaktan dolayı sorun çözecek durumu yoktu.
Eda Taşpınar?
- Eda'nın ilk kamera deneyimi olmasına rağmen Ömer Faruk Sorak çekimlerden çok memnun kaldı.
Deniz Akkaya?
- Deniz, geldiği ilk gün tansiyonu düştü. Serum yemek zorunda kaldı. İki şişe serumdan sonra kendine geldi, hemen çekimlere katıldı.
Beyaz ve Erdal Özyağcılar?
- Erdal Ağabey'in çok komik birisi. Eşi Güzin Hanım da çekimlerdeydi. Çekimlerin beşinci gününde Erdal Ağabey'in canı nohut istemiş, Güzin Abla nereden nohut bulduysa, yaptı, pişirdi ve tüm ekibe yedirdi. Beyaz da çekimlerin en neşeli isimleri arasındaydı.
Hürriyet