Abone Ol

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisine mi dahil olacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolü oynayan Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit'in başrolünde olduğu Kuruluş Osman dizisi için sinyali verdi. Başarılı oyuncu, "Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani, biraz dinlenmek istiyorum" dedi.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisine mi dahil olacak?

5 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve her bölümünde reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'da başrole Burak Özçivit gelmişti.

Diriliş Ertuğrul'un sona ermesinin ardından Engin Altan Düzyatan da FOX TV'de yayımlanan Kurşun dizisine transfer olmuş yeni bir başlangıç yapmıştı.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisine mi dahil olacak? - Resim: 1

HAYRANLARINI SEVİNDİRECEK HABER

Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisi final kararı alınca hayranları isyan etmişti ki Düzyatan, hayranlarını çok sevindirecek bir sinyal verdi. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında objektiflere yakalanan başarılı oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, 'Kurşun' dizisinin final yapmasıyla ilgili "Olur öyle şeyler, hayırlısı olsun. Bazı işler oluyor, bazı işler olmuyor" dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen Kuruluş Osman dizisinde, 'Ertuğrul' karakterinin ölmediği ve diziye yeniden dahil olacağı iddialarına ünlü oyuncu, "Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani" yanıtını verdi.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisine mi dahil olacak? - Resim: 2

Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman'da yer alması ise hayranları tarafından oldukça istenen bir olay, eğer olursa tüm dengeler değişecek gibi duruyor.