Abone Ol

En iyi hangi otelde sevişilir? Ayşe Arman yine yaptı yapacağını!

Hürriyet yazarı Ayşe Arman 2009 Küçük Oteller Kitabı'nın yazarı Çok fırlama ve çok zeki bulduğum bir kadındır dediği Mutlu Tönbekici'yle röportaj yaptı.

En iyi hangi otelde sevişilir? Ayşe Arman yine yaptı yapacağını!

"Onu kenara çektim "Bana bak" dedim, "En iyi hangi otelde sevişilir, en iyi hangi otelde romantizm yaşanır, evlilik yıldönümü en iyi nerede kutlanır?" "Hayatta söylemem, sana liste vermem" dedi, Ayşe Arman da kendi listesini yaptı. Ardından da Mutlu Tönbekici'nin listesini yayınladı.

En iyi hangi otelde sevişilir?

SABRİNASHOUSE- BOZBURUN... Odaların bir
kısmında terasta jakuzi var, daha ne olsun?

YEDİ BURUNLAR FENERİ-ÖLÜDENİZ... Orgazm
olmak için manzaraya bakmanız yeterli!

TASH MAHAL- ALAÇATI... Bir balayı odası var ki...

BEYAZ YUNUS- ÖLÜDENİZ... Hani bir zamanlar size uçurumun kenarında bir otel anlatmıştım. İşte burası. Kendinizi her şeyden, herkesten soyutlanmış hissediyorsunuz... İşiniz ne? Sevişiyorsunuz!

JADE RESİDENCE- ÖLÜDENİZ... Zeytin ağaçları
gölgesinde, bir Fransız filminde gibisiniz...

ARGOS İN CAPPADOCİA- KAPADOKYA... Sofistike seks için ideal...

MUDANYA YAHŞİ BEY KONAĞI -Yaşam enerjisi veren yer, 15 çocuk yapasınız gelir! Kendi kendine kalmak için, ruhunuza pansuman yapmak için...

SİMENA- KEKOVA KALE KÖY... Tarifi olmayan bir manzara. Olağanüstü bir doğa. Hele o lahitler...

HOYRAN WEDRE KÖY EVLERİ- DEMRE... Gidin görün, pişman olmazsınız... Yalnızlıktan da sıkılmazsınız...

Çocuklarla en iyi tatil nerede yapılır?

KIZILBÜK AHŞAH EVLERİ- DATÇA... Deniz şahane, her yer çim, gölgesi kocaman olan ağaçlar, kazlar ördekler, kendinize ait bir eviniz ve mutfağınız var.

ARAL TATİL ÇİFTLİĞİ- BOZCAADA... Suyu soğuk ama o hayvanlara bayılacaktır çocuğunuz...

POKUT YAYLA EVİ- ÇAMLIHEMŞİN... Bizim ilk gözağırımız! Alya ile bayılmıştık, bu sene yine gitmek istiyoruz...

MUTLU'NUN EN'LERİ

En en romantik...
-Mardin. Şehrin kendisi o kadar otantik, egzotik ki orada insanın birbirine aşık olmaması mümkün değil. Üstelik platonik, yani sevişmesiz bir aşk bile olabilir. Hani meraklıysanız böyle bir şeye. Kalınacak yer: Erdoba Konakları.

En en seksi...
-Bütün Bozburun Yarımadası. Her bir koyu baştan çıkarıcı. İnsan kendini Adem'le Havva gibi hissediyor. Bu da kaçınılmaz olarak "seviştiriyor." Kalınacak yerler: Aşkın Pansiyon, Les Teracces de Selimiye, Club Rena, Goldenkey Bördübed, Sabrinas Haus, Amazon, Palmetto.

Sevgiliyi doğum gününde nereye götürürsün?
-Dalyan'a. Kaplumbağalarla nehirde yüzmek, İztuzu plajında dalgalarla cebelleşmek, sazlıkların arasında motorla gezmek, Kaunos mezarlarına çıkmaya çalışmak bana yaşam sevinci verir. Kalınacak yerler: Happy Caretta, Kano Otel, The Cozy Dalyan.

Evlilik yıldönümünde nereye götürürsün?
-Dağlara. Koca dağların karşısında biz kimiz ki hissi insana çok iyi geliyor. Varsa bir problem kalmıyor. Yoksa daha da kenetleniyorsun birbirine. Dağbaşında kalıncak yerler: Çamlıhemşin'de Pokut Yaylaevi. Sonra, Koçira, Kuşpuni ve Ekodanitap. Bayramiç'te Dağbaşı, Kemer'de Oliympos Mountain Lodge, Bolu'da Villa Neva, Kazdağlarında Öngen Country, Erguvanlı Ev.

Ayşe Arman/Hürriyet