Abone Ol

Emine Erdoğan'ın altın kaplama musluğu sosyal medyayı salladı

Sosyal medya hesabından takipçilerine aşure tarifi veren Emine Erdoğan'ın fotoğraflara yansıyan altın varaklı musluğu olay oldu. Altın kaplamalı musluğun fiyatının 9 bin 649 bin lira olduğu iddia edildi.

Emine Erdoğan'ın altın kaplama musluğu sosyal medyayı salladı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kişisel Twitter hesabında mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Emine Erdoğan'ın paylaşımında yer alan altın varaklı musluk yurttaşların tepkisini çekti. Musluğu alışveriş sitelerinden aratan sosyal medya kullanıcıları ise 10-13 bin liraya yaklaşan fiyatlarla karşılaştığını söyledi.

Emine Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda aşure tarifi vererek şu mesajı paylaştı:

"Aşure’ye vazgeçilmez tadı katan, reçetesinde gizli sevgi, birlik ve hoşgörü malzemesidir. Aşure Günü’nün, taşıdığı güzide anlamlarla, tüm İslam alemine ve insanlık ailesine barış ve huzur getirmesini diliyorum."

Yurttaşlar, lüks mutfakla ilgili tepkilerini şu şekilde dile getirdi:

“Sarayda kullanılan bir eviye batarya (musluk) bile 10 bin TL'ye yakın. Nerdeyse 4 asgari ücretli maaşı. Asgari ücretlilerin ve dar gelirlilerin oyları ile elde edilmiş bir yaşam bu”

“Altın kaplamalı musluklar yüzünden daha kaç tane seyyar kendini yakıp öldürecek? Emine Erdoğan'a bizim vergilerimiz ile mütevazı yaşantısında iyi günler dilerim”