Abone Ol

Emilia Clarke sinemaya adım atıyor!

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Daenerys karakteriyle haklı bir yükseliş yakalayan Emilia Clarke, sinemaya ´Senden Önce Ben (Me Before You)´ ile geri dönüyor. Tv dünyasında yükselen ve çok beğenilen Emilia Clarke...

Emilia Clarke sinemaya adım atıyor!

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Daenerys karakteriyle haklı bir yükseliş yakalayan Emilia Clarke, sinemaya ´Senden Önce Ben (Me Before You)´ ile geri dönüyor. Tv dünyasında yükselen ve çok beğenilen Emilia Clarke sinema dünyasında da aynı başarıyı yakalamak istiyor.

Beklenmedik bir şekilde garsonluk işini kaybeden Louisa Clark'ı canlandırdığı Senden Önce Ben filminde ki performansıyla Emilia Clarke, eleştirmenlerden övgüler aldı. Filmde Emilia Clarke 'a Açlık Oyunları serisinden Sam Claflin eşlik ediyor.

Emilia Clarke sinemaya adım atıyor! - Resim: 1

´Senden Önce Ben(Me Before You)´ filminin konusu ise şöyle: Tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdürmek zorunda olan yarı felçli genç adam, bakıcı olarak küçük bir kasabada yetişmiş genç kadını istihdam ettir. Bu genç adam ve kadının bir araya gelişi hayatlarını yeni bir yola sürükleyecektir. İlk başta birbirlerinden hoşlanmayan ikili farklılıklarının fazlalığından yakınsa da zamanla hayatla ilgili bilmedikleri şeyleri birbirlerine öğretmeye başlarlar. Birbirlerine aşık olan karakterleri şimdi daha da zorlu bir sınav beklemektedir...

Emilia Clarke sinemaya adım atıyor! - Resim: 2

New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ortak yapımı olan projenin bir diğer özelliği ilk kez sinema filmi yöneten bir tiyatro yönetmeninin yönetmen koltuğunda oturması olacak. Jojo Moyes’in yazdığı romandan uyarlanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda İngiliz yönetmen Thea Sharrock oturuyor.

Emilia Clarke ve Sam Claflin filmin başrolünü paylaşırken onlara Janet McTeer, Charles Dance, Jenna Coleman gibi isimler eşlik ediyor.

Emilia Clarke galeri için

Emilia Clarke´lı ´Senden Önce Ben (Me Before You)´ filmi 17 Haziran´ sinemaseverlerle buluşacak…

Senden Önce Ben (Me Before You) fargmanı: