Abone Ol

Emeklilere kefilsiz, şartsız PTT özel ihtiyaç kredisi!

Pandemi sonrası bankaların kredi faiz oranları ekonomiye destek kampanyaları ile düşerken PTT ihtiyaç kredisi kampanyası ile düşük kredi notu olanlara ve emeklilere özel fırsat sunuldu.

Emeklilere kefilsiz, şartsız PTT özel ihtiyaç kredisi!

Kredi ihtiyaçları olan kişiler için PTT ihtiyaç kredisi kampanyası ile büyük fırsatlar sunulmaya devam ediyor.  Başlatılan kampanya kapsamında kredi notu düşük olanlara ve emeklilere özel ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuldu.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını PTT şubeleri üzerinden almaları yeterli oluyor. PTT maaş müşterisi olan kişiler kampanyadan yararlanma hakkı elde ederken kampanyada kefil ve şart koşulmaması büyük avantaj sağlıyor. Kredi kullanmak isteyen emeklilere en düşük bin 250 liralık kredi başvurusu yapma imkanı sunulurken talebe göre 80 bin liraya kadar nakit para desteği sağlanıyor.

Emeklilere kefilsiz, şartsız PTT özel ihtiyaç kredisi! - Resim: 1

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI TEMMUZ 2020 LİSTESİ!

Açıklanan kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak 15 bin liraya kadar olan kredi başvuruları için yüzde 1.89 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verilirken 15 bin lirayı aşan kredi talepleri için ise 80 bin lira ile sınırlı olmak üzere uygulanan faiz oranı yüzde 1.59 seviyesine çıkıyor.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ EMEKLİ YAŞ SINIRI NEDİR?

Emeklilerin ihtiyaç kredisi yaş sınırı 80 olarak uygulanmakta olup emeklinin yaşı ile toplam kredi vadesi için uygulanan yaş sınırı ise 85 olarak belirlenmiş durumda. Yani 80 yaşında olan emeklinin 6 yıl vadeli ihtiyaç kredisi çekmesine izin verilmiyor.

Yine PTT kredisi çekmek için mutlaka emeklinin maaşını PTT şubeleri üzerinden alma şartı uygulanıyor. Buna ek olarak kredi notu puanı ya da başka bir şart, kefil talep edilmiyor.