Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'nun dedesinin mezarında gizli çekim yapan TV kanalı hangisi?

Ekrem İmamoğlu Bayrampaşa mitinginde "Gazi dedemin mezarında çekim yaptılar!" açıklamasıyla ismini vermediği TV kanalına isyan etti.

İmamoğlu'nun dedesinin mezarında gizli çekim yapan TV kanalı hangisi?

YSK kararı ile iptal edilen İstanbul seçimlerinin ardından mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu Bayrampaşa Meydanı'nda halkla buluştu. 

Yaptığı konuşmada, vatandaşlarla çok ilginç bir bilgiyi paylaşan İmamoğlu, dedesinin Trabzon'da bulunan mezarında çekim yapan bir TV kanalından bahsederek tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

''Benim köyüm, bir derenin içinde masum bir köy. Bizim köyümüzde yıllar yılı kimse evinin kapısını kilitlemez. Zaten 40-50 haneli bir köy. Herkes birbirini tanır. Benim köyümde herkes gurbette. Köyde insan çok az. Komediyi anlatayım mı size? Akşam namazından sonra, hava karanlık. Bizim bir caminin yanında mezarlığımız vardır. Bir de rahmetli dedem 1977'de vefat ettiğinde onu defnettiğimiz aile mezarlığımız vardır. Bir bakar ki bir komşumuzla bir akrabamız, aile mezarlığımızda bir ışık. Bir gider bakarlar ki, bir TV ekibi çekim yapıyor. Yahu benim Gazi dedemle röportaj yapmaya mı geldiniz Allah'ın adamları. Allah size akıl versin. Hangi kanal anladınız değil mi? 'Aaaa' anladınız mı?! Aaaa ben şaşırdım. 'Aaaa' deyince herkes anladı. Sözlüğe baktım, bu işin adı 'nebbaşlık': Mezar hırsızlığı.''

İşte o video