Abone Ol

Ekim ayında magazin gündemine damga vuran haberler

Hac'da yaşanan faciadan kıl payı kurtulan iki oyuncu... Ankaralı Namık'ın şoke eden ölümü... Ayrılıklar, aşklar... İşte ekim ayında Türkiye'de en çok okunan magazin haberleri...

Ekim ayında magazin gündemine damga vuran haberler

MURAT YILDIRIM - TOLGAHAN SAYIŞMAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ekim ayında magazin gündemine damga vuran haberler - Resim: 1

Hac görevini yerine getirmek için Mekke'ye gidenler arasında Tolgahan Sayışman ile Murat Yıldırım da vardı. Mina'da yaşanan faciadan 5 dakikalık bir farkla kurtulan iki oyuncu ibadetlerini tamamlayıp Türkiye'ye döndü.  İkilinin kıl payı kurtulduğu olay en çok okunan haberlerden oldu.

CESUR EBRU

Ekim ayında magazin gündemine damga vuran haberler - Resim: 2

Ebru Şallı'nın cengiz Abazoğlu'nun adL için hazırladığı 'Sonsuz' koleksiyonunu tanıttığı defileye cesur bir kıyafetle katıldı.
Abazoğlu imzalı mavi body ve transparan eteğiyle ilgi odağı olan Şallı'nın muhabirlere verdiği fotoğraf çok sayıda 'tık' aldı.


UĞURTAN SAYGINER YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Ekim ayında magazin gündemine damga vuran haberler - Resim: 3

90’lı yılların sevilen dizisi “Bizimkiler”in Cemil’i Uğurtan Sayıner, geçtiğimiz hafta Levent’te görüntülendi. Muhabirlerin sorusu üzerine 6 yıldır İzmir’de yaşadığını söyleyen oyuncu, orada tiyatro yaptığını belirtti. “Namerde muhtaç değilim. Günümüz sanatçılarının derdi para olmuş” diye dert yanan oyuncunun bu sözleri, sosyal medyada ses getirdi.

BATUHAN KARACAKAYA ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Aşk-ı Memnu’daki Bülent karakteriyle tanınan Batuhan Karacakaya, değişimiyle birçok kişiyi şaşırttı. 18 yaşındaki Karacakaya’nın sosyal medyada paylaştığı pozlar, çok konuşuldu.

HARİKA AVCI: KENDİMİ VURDUM

Harika Avcı, Hürriyet’e verdiği röportajda bir itirafta bulundu. Eski eşi İbrahim Öztürk’ten şiddet gören ve yollarını ayıran Avcı, kendisini vurduğunu söyledi: “Kendimi bilerek vurdum. Bu yaşadıklarıma karşı bir protestoydu aslında”

ANKARALI NAMIK İNTİHAR ETTİ

“Ankaralı Namık” lakaplı Namık Uğurlu, evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Evli ve 2 çocuğu olan sanatçının bu haberi okuyan herkes şaşkına döndü.

ECE ERKEN İLE SERKAN UÇAR TEK CELSEDE BOŞANDI

Ece Erken ile Serkan Uçar, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde gerçekleşen duruşmada tek celsede boşandı. Ece Erken, Serkan Uçar’dan maddi manevi bir talebinin olmadığını söyledi. Bu haber, gündemin en ses getiren olaylarından oldu.

NAZLI HAMARAT YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Geçtiğimiz aylarda eşini kaybeden Nazlı Hamarat, “İşte Benim Stilim” yarışmasında yeni bir aşka yelken açtığını açıklamıştı. Hamarat, Doruk adlı sevgilisiyle fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Hamarat’ın Doruk adlı sevgilisiyle paylaştığı bu mutluluk pozlarına birçok yorum yağdı.