Abone Ol

Eda Taşpınar’ın servet değerindeki saati olay oldu

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden biri. Neredeyse hergün yeni bir paylaşım yapan Taşpınar'ın dün Mykonos'tan paylaştığı fotoğraf, gündeme oturdu...

Eda Taşpınar’ın servet değerindeki saati olay oldu

“Erkek saati takan kadın, güçlü kadındır” sloganını da son günlerde sıkça duymaya başladık. Bunun son örneğini ise sosyetik güzel Eda Taşpınar’da gördük. Yunanista’nda tatilde olan güzel, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Çünkü kolundaki saat bir erkek saatiydi ve bu model, Türkiye’ye yılda iki kez geliyor.

Eda Taşpınar’ın servet değerindeki saati olay oldu - Resim: 1

Genellikle çok üst düzey işadamlarının taktığı saat Audemars Pique markasının Boutique Edition modeli, 41 mm bir erkek saati. Bu saatin kadın versiyonu olmasına rağmen, erkek modelini takmış olması “Saat acaba sevgilisinin mi?” sorularını da beraberinde getirdi. Taşpınar’ın, mavi kadran özel seri, altın saati 72 bin 200 İsviçre Frangı. Yani 270 bin TL.

ERKEKLER DE KADIN SAATİ TAKIYOR

Kadınların, erkek aksesuarları takması, erkek kıyafetleri giymesi aslında çok da yadırganan bir durum değil. Uzun yıllardır, birçok kadın erkek pantolonu, saati, gömleği, tişörtü giymekten büyük zevk alıyor. Tabii olmazsa olmaz erkek parfümü kullanımını da es geçmeyelim.

Bunlar kadınlarda sırıtmasa da, erkek yapınca garip karşılanıyor. Hatırlarsanız bir süre önce futbolcuların taktığı pırlantalı kol saatleri medyada çok konuşulmuştu. Buna benzer bir durum da geçtiğimiz günlerde yaşandı. Dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi, verdiği bir röportajda kadın saatlerinin daha narin ve güzel oldukları için takmayı sevdiğini söylemişti…