Abone Ol

Eda Taşpınar'dan silahlı poz!

Eda Taşpınar sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflar ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Eda Taşpınar'dan  silahlı poz!

EDA TAŞPINAR...GALERİ

Eda Taşpınar'ın tangası

Eski sevgilisi Nurettin Hasman’ın fotoğrafçı kızı Merve Hasman ile bayram tatiline çıkan Taşpınar, Chanel marka silah şeklindeki topuklu ayakkabılarını gösteren bir fotoğrafını paylaştı. Taşpınar pozunun altına, “Biraz tekne vuralım. Kurşun dökelim” notunu yazdı.

Eda Taşpınar'dan silahlı poz! - Resim: 1

‘Mesleklerimi yazsam kartvizit bana dar gelir’

Hayatımıza ‘ikoncan’ olarak giren ve sonrasında modaya karşı ilgisini profesyonel olarak ilerleten Eda Taşpınar, davetlerin de en sevilen yüzlerinden biri. Fit hali ve sportifliği ile de dikkatleri üzerine çeken Taşpınar güzellik reçetelerini Hafta Sonu’na anlattı...

Sosyal hayatı çok aktif bir kadınsınız takip ettiğimiz kadarıyla. Evde vakit geçirmeyi sever misiniz ya da ne kadar vakit geçirmeyi seversiniz?

Yoğun çalışıyor olsam da, düşünülenin aksine oldukça evcimen bir insanım. Evde vakit geçirmekten, arkadaşlarımla birlikte olmaktan, kitap okumaktan, müzik dinlemekten ve heykel yapmaktan çok keyif alırım.

Üzüntülü, sıkıntılı olduğunuz anlarda kimin omzunda ağlarsınız?

Kendime, hayatta çaresi olmayan sorunlarla karşılaşan insanları hatırlatırım ve her sıkıntının ve üzüntünün beni çok daha iyi bir şeye hazırladığına inanırım. Çoğu zaman; “Bunu da yaşamak gerekiyormuş” ruh halindeyimdir.

Sizce oyuncu ya da şarkıcı olmadığınız halde basının bu kadar çok peşinde olduğu bir isim olmayı nasıl başardınız?

Eda Taşpınar'dan silahlı poz! - Resim: 2

Ben, kendim gibiyim. Ne sizinle, ne de başkalarıyla birlikteyken rol yapıyorum. Dışarıdan baktığınızda birçok insan ilk gördüğünde beni oldukça antipatik ve uzak bulabiliyor.

Diyelim ki sporu bıraktınız, sizin göbeğiniz çıkar mı örneğin?

Herkes zayıf olabilir ama herkes fit olamaz. Sporun iyileştirici tarafı, beni cezbeden kısmı... Bir de kendiyle yarışmayı seven bir insanım. Limitlerimi zorlayabildiğim tek şey spor.

Bronzluğunuz da her daim dillerde. Cilt kanserinden korkmuyor musunuz?

Çok gençken gerçekten dediğiniz gibi uzun süreler güneşleniyordum. Ancak olgunlaştıkça dikkat etmeye başladım ve benim gibi daha önce umursamaz düşünen gençlere şimdi, doğrusunu aktarmaya çalışıyorum. Öğle saatlerinde güneşe çıkmıyorum, yüzümü yakmamaya özen gösteriyorum, uzun uzun güneşte yatmaya gerek de yok artık.

Güzellikle ya da modayla ilgili “Asla yapmam, asla giymem” dediğiniz ne var?
Eda Taşpınar'dan silahlı poz! - Resim: 3
Benim, ‘asla’larım yok. Ancak her zaman doğal olmayandan uzak duruyorum. Saçlarımı boyamam, parfüm kullanmam. Çok zaman evvel, ‘asla’ dememeyi öğrendim. Hayatta her şey mümkün. Ben, sevgiyle her şeyin iyileşebileceğini düşünenlerdenim.

Yaz sezonu sizinle açılıyor farkında mısınız? Ne diyorsunuz bu konu hakkında?

Artık yaz sezonu yerine, “Eda Taşpınar mevsimi geldi” diyenler oldu. Seviyorum denizi, güneşi ve yaz aylarını...

‘TÜM ÇOCUKLAR İÇİN SİHİRLİ DEĞNEĞİMİ KULLANMAK İSTERDİM’

Her şeye sahip biri gibi görünüyorsunuz. Gerçekten öyle mi?

Her şeye sahip değilim ve zaten olmayı da istemezdim.  O zaman uğruna savaşacak, peşinden koşacak hiçbir şeyim kalmazdı. Ben mutluluğun peşinden koşuyorum.

Herhangi bir şeyi düzeltme, birilerinin hayatına dokunma şansınız olsa ne yapmak isterdiniz?

Dünya üzerinde çocukların daha iyi şartlarda yaşaması için sihirli değneğimi kullanmak isterdim. Evet, pek yakında bu konudaki çalışmalarımı hayata geçiriyor olacağım.

Stiliyle gündemden düşmeyen Eda Taşpınar, şimdi de Avon için tasarladığı takı koleksiyonuyla konuşuluyor. "Moda tutkuyla içinde yer aldığım bir alan" diyen Taşpınar’ın vazgeçilmezi ise dedesinin tasarladığı yüzük.

Takı koleksiyonunuzda hangi modeller var? Neye göre seçim yaptınız?

Avon için tasarladığım takıları, gündüzden geceye dek kullanılabilecek, klasiğe modern esintiler katan bir şekilde yorumladım. Trendleri yakından takip ediyorum. Bu sene takıda kendi içinde minimal, dışarıdan bakıldığında gösterişli duran ve sonucunda çarpıcı bir etki yaratan modeller ortaya çıkıyor. Renklerde ise daha doğala geçiş var; 24 ayar altın yerine pembe altın, metal yerine oksit renklere geçiş görülüyor. Taşlarda ise genelde doğal taşlar kullanılıyor. Ben de Avon kadınları için bu trendleri yorumluyorum. Kadınlar hazırladığım setleri ister tek tek, isterlerse hepsini bir arada kullanarak şıklıklarını zarafetle birleştirebilecek.

Takılarınızda hangi materyali kullanıyorsunuz?

Materyal kullanımı konusunda kendimi kısıtlamıyorum ancak eskiden takipçisi olduğumuz şatafatlı dönem artık sona erdi. Şimdi gücünü doğadan alan çizgileri daha çok tercih ediyorum. Takı tasarlarken genellikle doğadan ilham alıyorum.

Eda Taşpınar adı şu anda neyi ifade ediyor? Yani o şezlongta güneşlenen kadından nereye gelindi?

Eda Taşpınar markası doğallığı ve samimiyeti temsil ediyor aynı zamanda iddialı ancak mütevazılık arasındaki çizgide duruyor. İş kadını, sporcu, tasarımcı, deniz-güneş-bronzluk aşığı hepsi benim içinde yer almaktan keyif aldığım alanlar.

VATAN