Abone Ol

Ece Üner'den Melis Sezen'e Destek: Kral Çıplak Diyemeyen Meme Çıplak Diyor

TELE1 ekranlarında yayınlanan programa konuk olan sunucu Ece Üner, Melis Sezen'in kıyafeti üzerinden hedef gösterilmesine tepki gösterdi.

Ece Üner'den Melis Sezen'e Destek: Kral Çıplak Diyemeyen Meme Çıplak Diyor

TELE1’de Nilüfer Bıyıklı’nın sunduğu ‘Başka Sohbetler’in bu haftaki konuğu sunucu Ece Üner oldu. ‘Haysiyet’ adlı kitabı da bulunan Üner, programda ana akım medyaya ilişkin “Orada her şeyi bir yere kadar anlatabilirsiniz” ifadesini kullandı.

Kanal D’de bir dönem ‘Ece Üner ile Susma’ adlı gündüz kuşağı programına değinen Üner, “Fasulye ayıklayan teyze bu programı izlerken fasulyenin fiyatını sorgulamıyor” dedi. Gündüz kuşağı programlarının “uyuşturucu görevini gördüğünü” belirten Üner, ” ‘Haysiyet’ diye bir kitap yazıp insanların haysiyetleri gün içinde yaya yaya konuşmak bana dokundu” diye konuştu.

MHP’li Ahmet Çakar’ın sözleriyle gündeme gelen Melis Sezen’e ilişkin tartışmalar üzerine de konuşan Üner, “Şimdi Melis Sezen’in göğsüne takmak… Liyakatsizlik, atamalar, zamlar… Dolayısıyla kral çıplak. Kral çıplak diyemeyen meme çıplak diyor. Gündem bu değil yani. Gençler de yemiyor artık” dedi.

‘KRAL ÇIPLAK DİYEMEYEN MEME ÇIPLAK DİYOR’

(Melis Sezen tepkisi) 40 yaş altından çok umutluyum. Bir döneme kadar Türkiye’de suni gündem yaratılabiliyordu. Bizde yiyiyorduk. Şimdi Melisa Sezen’in göğsüne takmak. Liyakatsizlik, atamalar, zamlar… Dolayısıyla kral çıplak. Kral çıplak diyemeyen meme çıplak diyor. Gündem bu değil yani. Gençler de yemiyor artık.”