Abone Ol

Ebru Şallı erken doğum iddialarına yanıt verdi!

Yeni Anne dergisinin bu ayki kapağını Ebru Şallı ve minik oğlu Pars süsledi. Şallı, dergideki röportajında formunu korumak için erken doğum yaptığı iddiasına da yanıt verdi.

Ebru Şallı erken doğum iddialarına yanıt verdi!

İki erkek çocukla hayat nasıl gidiyor?      

- Annelik esasında çok zevkli ama bir yandan da zor. Hayat çok hızlı ve hareketli geçiyor. Beren okula gidiyor, ikinci sınıfa başladı bu yıl. Pars da 14 aylık oldu. Çok meraklı ve hareketli, ayrıca yürümeye başladı. Çok dikkat ve ilgi istiyor bu zamanlarda. Tabii aralarında kıskançlıklar oluyor. Dolayısıyla kolay bir süreç geçirmiyorum şu anda.

EBRU ŞALLI'NIN MEME UÇLARI GÖZÜKÜNCE...

* İki bebeğiniz de planlı mıydı?


- Beren planlıydı. Birlikteliğimizin üzerinden dört yıl geçmişti, bebek yapmayı düşünmeye başlamıştık. Ama Pars sürpriz şekilde geldi.

* İkinci çocuğa hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ne hissettiniz?   

- Biraz şok etkisi yarattı. Çünkü çok yoğun bir tempoda çalışıyordum.

* Nasıl hamilelikler geçirdiniz?

- Çok rahat hamilelikler geçirdim. İlk hamileliğimde 7-7,5 kilo, ikincincisinde de 9 kilo aldım. Her iki dönemde de hamilelik pilatesinden yararlandım ve çok büyük faydasını gördüm.

EBRU ŞALLI VE BEREN’İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

EBRU ŞALLI’NIN MEME UÇLARI CANLI YAYINDA -VİDEO-

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU ASLA DÜŞÜNMÜYORUM

* Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?

- Hayır, üçüncü çocuğu asla düşünmüyorum.

* Peki kızınız olsun istemez miydiniz?

- İkinci çocuğum kız olsaydı “Aa niye kız oldu!” demezdim tabii ki. Bir oğlum vardı, bir de kızım oldu diye sevinirdim. Ama ikinci çocuğum erkek olduğu için de “Niye erkek oldu, keşke kız olsaydı” demiyorum. Çünkü çok seviyorum onları.

* Hamileliklerinizde az kilo aldığınız için eleştirildiniz. Söylenenler karşısında hamile bir kadın olarak neler hissettiniz?

- Ben 1994-1995 yıllarından beri bu piyasanın içindeyim. Bu işleri ve yapıyı tamamen çözmüş durumdayım. Birçok şeyi artık takmıyorum. Ama o hamilelik sürecinde insan çok duygusal oluyor. “Vücudu için çocuğunu erken doğurdu” gibi birtakım şeyler yazılıp çizildi, çok üzdü bunlar beni. Hiçbir anne bebeğinin ve kendi sağlığını tehlikeye atarak böyle bir şey yapmaz. Bu ciddi bir iftira. O dönem çok üzüldüm ama şu an gülüp geçiyorum.

* Sadece ilk hamileliğinizde bir-iki kilo eksik almışsınız...

- Evet, sadece ilkinde. 7-7,5 kilo aldım ve bu benim zorumla olan bir şey değildi. Ben son derece sağlıklıydım, doktorum da beni sürekli görüyordu. Kendi kafama göre bir hamilelik yaşamıyordum ki. Bebeklerimin kilosunda da hiçbir sıkıntı yoktu. İkisi de tombul tombul doğdular. Doğumdan sonra da onları sırf anne sütüyle besledim, ikinci gün ikisi de sünnetlerini oldular. Sağlıklı olmayan bir bebeğin bunları yaşaması mümkün değil.

RAHAT BİR ANNEYİM

* Kendinizi nasıl bir anne olarak tanımlıyorsunuz? Telaşlı mı, pimpirikli mi, yoksa rahat mı?

- Biraz rahatlık var ama boşvermişlik değil.

* Ben hep sizin disiplinli bir anne olduğunuzu düşünüyorum.

- Evet, biraz disiplin de var. Ders, uyku ve banyo zamanları için “Şöyle olsun, böyle olsun” diyorum. Biraz büyüdükten sonra çocuğu toparlamak ve yönlendirmek kolay olmuyor. Özellikle beslenme konusunda titiz davranıyorum. Çocuklarım hiç çikolata ve şeker yemiyor diye bir şey de yok. Onları da yiyorlar.

* Bakıcı desteği alıyorsunuz. Onu dışında aile büyüklerinden destek aldınız mı?

- Tabii, annemden destek aldım. Halen zaman zaman yardım ediyor.

YENİ PROJE ÇOCUK PİLATESİ

* Son olarak bir DVD hazırladınız. Onun dışında yeni projeleriniz var mı?

- DVD çok yakında, yılbaşından önce çıkacak. Sadece kadınlara yönelik, “karın savar” gibi bir çalışma. Kadınların doğum sonrası toparlanması ve karın bölgesiyle sorun yaşayan herkese hitap ediyor. Onun dışında, Pars’la birlikte yeni kitaplar yapacağım. Beren’le çocuk yemekleri kitabı yapmıştık. Şimdi Pars’tan esinlenerek güzel bir yemek kitabı oluşturmaya başladım. Birkaç kanaldan da teklif var. Değerlendirip ona göre karar vereceğim. Çocuklarla ilgili bir başka yeniliğim de var.

* Nedir o yenilik?

- Çocuk pilatesi. Daha çok yeni. Biraz da sosyal sorumluluk projesi tarzında olacağı için henüz duyuru yapmak istemiyorum.

HARUN İŞİN EĞLENCESİNDE

* Eşiniz Harun Tan nasıl bir baba?

- O, biraz daha işin eğlence kısmında diyebiliriz. Sevme modunda. Beren’in spor aktiviteleri ve tenisiyle ilgileniyor.