Abone Ol

Ebru Keskin Hey Mama ile Bomba Gibi Döndü

Atlantalı şarkıcı Ebru Keskin, yeni teklisi “Hey mama”yı izleyicilerinin beğenisine sundu.

Ebru Keskin Hey Mama ile Bomba Gibi Döndü

EBRU KESKİN’DEN EUROVİSİON ŞARKISI

Wobble Gypsy Love ile Tiktok’ta kısa sürede 400 milyonun üzerinde tıklanan Atlantalı şarkıcı Ebru Keskin, yeni single’ı “Hey mama”yı izleyicilerinin beğenisine sundu.

Şarkı kısa sürede Youtube’da pek çok like alarak insanların ilgisini çekti. Ebru keskin, hayranlarının “Tam bir Eurovision şarkısı” olarak nitelendirdiği “Hey mama” ile Eurovision’a göz kırptı.

EBRU KESKİN’DEN PANDEMİYE ÖZEL ŞARKI.. İŞTE O KLİP

Akıllara “Acaba Eurovision’a tekrar katılır mıyız ?” Sorusunu getirdiği hareketli şarkısıyla “ne mutlu bana ki insanlara pandemi sürecinde pozitif enerji verebiliyorum” dedi.

Ebru Keskin Hey Mama ile Bomba Gibi Döndü - Resim: 1

HEY MAMA

DMC etiketiyle yayınlanan şarkının düzenlemesi Serdar Ayyıldız’a, şarkının sözleri ise Ebru Keskin'e ait.

Ankara ezgileri taşıyan “HEY MAMA” daha önceki ‘Wobble’ isimli şarkının devamı niteliğinde olup yine hayatımıza pozitif enerji getirip, dans pistlerinin gözdesi haline gelecek gibi gözüküyor.

Ebru Keskin, dansçıları eşliğinde gerçekleştirdiği şarkının video klibini Kadıköy Sokaklarında ve Kuaför Saloon Lıfe’da 13 saatte tamamladı. Klibin yönetmenliğini Yusufcan Özbilen üstlendi. Sanatçı Ebru Keskin’in  Hip-Hop ve Ankara oyun hava dans figürleriyle harmanladığı “HEY MAMA” iddialı giriş yapacak gibi duruyor.

Ebru Keskin Hey Mama ile Bomba Gibi Döndü - Resim: 2

American-Turkish Singer/Songwriter Ebru Keskin released her new anticipated Song “Hey Mama” with Record Label “DMC”.

Produced by DJ and Producer Serdar Ayyıldız and written by Ebru Keskin

is a very uptempo Hip Hop Song mixed with popular unique Turkish elements guaranteed to make you dance and feel happy.

The Music Video to “Hey Mama” was shot by Director Yusufcan Özbilen at a Hair Salon and in the Streets of Kadıköy Istanbul (Turkey) where Ebru Keskin & her dancers serving us a mixed choreography  between Modern Hip Hop Moves and Oldschool Turkish Ankara Dance.